Mała ankietka Co sie nam najbardziej marzy z Roverowych autek
Wypisywanie wszystkich zajełoby dużo miejsca dlatego wybrałem te, które mi utkwiły w pamięci
Tzn autek było więcej ale Forum nie zezwala
Zobaczymy co wybiorą Roverkowicze Ja swój typ mam
_________________ Pozdrawiam
7Tomi
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 07:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Heh, a ja już mam swojego wymarzonego Roverka, tylko szkoda, że poprzedni właściciel go troche zaniedbał, ale już wreszcie widać koniec poprawek.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie trafiłeś piter
Wolę R623 - 827 jest za miękki - nie na polskie drogi - jest super na długą podróż, ale to kanapa.
Za to 623 jest dla mnie w sam raz - mocny, dość sztywny i dający fajne wrażenia z jazdy.
W końcu kupiłem już drugiego.
No R827 Coupe jest śliczny, ale R623 chyba bym i tak nie zamienił nawet na R827 Coupe.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
To mnie trochę zaskoczyłeś Ale tak naprawdę nie jeździłem 600 i 800, więc ciężko mi jest porównywać te modele. Zasugerowałem się nieco wyglądem, ale to już zależy od upodobań
Ostatnio zmieniony przez emes Wto Lip 17, 2007 10:46, w całości zmieniany 1 raz
Aaa... Przepraszam, nie wiem dlaczego zasugerowałem się, że to piter napisał, może dlatego, że na forum "piter jest WSZĘDZIE".
Piter jest pomarańczowy a emes BRG Po kolorkach zawsze łatwiej
_________________ Pozdrawiam
7Tomi
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 12:20
Wydaje mi się, że trochę rozeszły się pomysły. W ankiecie o Roverka marzeń, zabrakło moich Roverków marzeń (MG 6R4, MGB roadster, MGRV8 czy choćby niesamowicie wyglądająca, rajdowa wersja P6 V8). Dla większości użytkowników forum, większość z wymienionych powyżej autek jest w zasięgu finansowym. W związku z tym, nazwałbym ją "Jakiego Roverka byś kupił(a)?"
Ja swoje typy wypisałem powyżej.
a ja, jako jedyny oddałem głosik na ZS'a
samochodzik nie za duży (w przeciwieństwie, moim zdaniem do ZT=75), a nie ustępujący mu parametrami
no i oczywiście lepiej wyglądający (wersja >2004r.)
jeśli po ZR'ce utrzyma mi się zainteresowanie tymi samochodami to kto wie, może zakupię ZS 2,5 V6
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Tylko czarny W drodze wyjątku może być niebieski, ale preferowany czarny Do tego jakaś ładna felga z polerowanym/chromowanym rantem, czarnym wypełnieniem i polerowanym/chromowanym kapslem i to by była pełnia szczęścia
Wydaje mi się, że trochę rozeszły się pomysły. W ankiecie o Roverka marzeń, zabrakło moich Roverków marzeń (MG 6R4, MGB roadster, MGRV8 czy choćby niesamowicie wyglądająca, rajdowa wersja P6 V8). Dla większości użytkowników forum, większość z wymienionych powyżej autek jest w zasięgu finansowym. W związku z tym, nazwałbym ją "Jakiego Roverka byś kupił(a)?"
Ja swoje typy wypisałem powyżej.
Też mi się marzy 6R4 i nawet było w tej ankiecie A co do kupna to kupiłbym wsystkie jeśli byłoby to możliwe
Swego czasu chciałem mieć 31sztuk R100 na każdy dzień miesiąca inne ale i tak było nieźle bo udało mi się w jedym czasie mieć 7
Swego czasu chciałem mieć 31sztuk R100 na każdy dzień miesiąca inne ale i tak było nieźle bo udało mi się w jedym czasie mieć 7
No to na każdy dzień tygodnia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum