Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Mar 2005 Posty: 164 Skąd: RUMIA
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 22:35 [R416] Pilot od alarmu
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam.
Mam problem i pewnie nie jeden z Was taki mial.
Pada mi pilot od alarmu. Drugiego nie mam. Drzwi otworze kluczykiem ale aby odlaczyc odciecie zaplonu trzeba uzyc pilota. Pilot nie zawsze chce zaskoczyc. Dzonilem do serwisu i za nowego pilota z zestrojeniem chca okolo 500 zl. Czy mieliscie tez taki problem? Jak sobie poradziliscie?
Dodam ze bateria jest nowa. Bylem u elektryka co zajmuje sie alarmami i mowi ze boi sie podjac jego wymiany bo jest za duzo zabezpieczeni i nie ma schematow i boi sie ze moze zablokowac cale auto, czyli bardziej zaszkodzic niz pomoc.
Prosze o pomoc i opinie.
Pilnie jezeli mozna bo o 8.00 jestem umowiony do serwisu
_________________ Pozdrowienia z 3miata
Tacowski R416 Si
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 28, 2010 23:30, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 22:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Mar 2005 Posty: 164 Skąd: RUMIA
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 22:41
No juz kiedys gadalem i juz grzebali w nim tyle razy ze szkoda gadac... na allegro kolez ma za 180 zl http://www.allegro.pl/ite...e_w_cenie_.html a ile moze kosztowac zaprogramowanie? bo jak wyjdzie okolo 100 mniej to lepiej chyba nowy prawda? moze w serwisie maja jakies uzywane? jak myslicie?
Tak teraz przeczytalem ze koles ich nie wysyla....
[ Dodano: Pon Lip 23, 2007 11:45 pm ]
Bo mozliwosci odlaczenia alarmu nie ma?? Albo jakies odpalanie awaryjne??
_________________ Pozdrowienia z 3miata
Tacowski R416 Si
Hehe, to aukcja PHJOWI
Olej alledrogo i gadaj z nim bezpośrednio, jako Klubowicz się dogadasz
A jak ma być zaprogramowany, to nie dziwne, że nie wysyła, bo musi mieć auto i drugiego pilota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum