Wysłany: Pią Lip 27, 2007 11:12 Witam z Paczkowa i Kłodzka
Witam wszystkich. Mam na imię Eugeniusz, mieszkam aktualnie w Paczkowie ale również często przebywam w Kłodzku. Od soboty jestem posiadaczem Rovera 620 TI r.1997 z przebiegiem 88 tys. km. Samochód posiada pełne wyposażenie, wczoraj dokonałem przeglądu na stacji serwisowe w Nysie Dytko-Serwis i stwierdzono, że samochód jest w bardzo dobrym stanie. We wtorek dokonam wymiany płynów w samochodzie i rozrządu. Posiadam również Poloneza Atu Plus 1.4 z lekkim tunningiem. W markę Rovera powoli wciąga się mój syn, który jest pasjonatem BMW, ale po przejechaniu się samochodem /posiada prawo jazdy od dwóch lat/ stwierdził, że Rover ma swoją duszę.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 11:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
We Wrocławiu bywam kilka razy w miesiącu kolor morski metalik. Dzisiaj po tankowaniu zużycie paliwa średnio wyszło mi 8.3 l/100, Oczywiście tankuję 98. Gazu nie będę zakładał gdyż opłacalność tego przedsięwzięcia może się odbić do kwadratu, Jestem pod coraz większym wrażeniem tego samochodu.
Pozdrawiam
We Wrocławiu bywam kilka razy w miesiącu kolor morski metalik. Dzisiaj po tankowaniu zużycie paliwa średnio wyszło mi 8.3 l/100, Oczywiście tankuję 98. Gazu nie będę zakładał gdyż opłacalność tego przedsięwzięcia może się odbić do kwadratu, Jestem pod coraz większym wrażeniem tego samochodu
Myślę że to byłeś Ty Mam nawet zdjęcie, ale trochę mi uciekłeś i nie wiem, czy da się rozpoznać Twojego Roverka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum