Wysłany: Pią Sie 03, 2007 18:28 [R220SDi 98] Gdzie wymiana rozrzadu?
Poszukuję dobrego "fachowca" mechanika, który zajmie sie wymiana pasków i rolek rozrzadu w moim samochodzie. Mieszkam w województwie podkarpackim w Tarnobrzegu i z tego okręgu osoby poszukuje. Dotychczasowe poszukiwania koncza sie niczym gdyz żaden z mechaników niechcepodjac sie ustawiania zapłonu w silniku disla.
Prosze o jakieś sugestie...
Ostatnio zmieniony przez walter1 Sob Sie 04, 2007 07:11, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 18:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
owszem szukałem na stronach Rowerków lecz nic nie znalazłem w moich okolicach, dopiero w oddalonym odemnie o 160 km Krakowie. Mysle wiec ze jak nie znajde nic blizej wybiore sie tam. Chce jeszcze spytac jaki moze byc koszt robocizny?
Jesli chcesz az tak daleko jechac, to mam mechanika który jest blizej Za Mielcem, jakeis 30km jest miejscowosć Radomyśl Wielki, a stamtąd to juz niedalko do miejscowości w której się tym zajmuje. Gosc głównie zajmuje się pompami w dieslach, a przy tym robi rozrzady - u mnie wymienił mi napinacze paski ( rozrząd, pompa, alternator) smieringi rozrząd + wał, i ustawił mi kąt wtrysku - za wszytsko zapłaciłem 140 zeta. Jak jesteś zainteresowany to dam namiar.
Znalazłem już mechanika który zajmuje sie dislami i wymieni mi ten rozrząd moze troszke drozej bo powiedział ze koszt to do 200 zł no ale zobaczymy. Dzieki za odpowiedz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum