Zastanawiałem się już jakiś czas temu aby troszkę frakcje południowej wielkopolski rozkrecic
W Kiełczowie z Emesem rozmawialiśmy o Kobylej Górze (10km od Ostrzeszowa na Wrocek). Tam można by zabawić dłużej
Jednak w ten piątek wyjeżdżam (NARESZCIE ) przy okazji odwiedzić frakcje podkarpacką, wracam za 3 tyg. ale bawcie się dobrze.
Jeżeli chodzi o spot w Ostrowie Wielkopolskim, to możliwe, że będę tam za tydzień albo za 2 tygodnie. Będę raczej przejazdem, ale mogę się dostosować do Was
Jestem też za spotem w Kobylej Górze, może być nawet weekendowy
Jeżeli chodzi o mnie to pasuje mi tylko sobota. Napiszę jeszcze, jak potwierdzę ten weekend, myślę że będę wiedział na początku przyszłego tygodnia. Będę w Ostrowie Wielkopolskim tylko przejazdem, ale chętnie się z Wami spotkam
kolin ! jak dla mnie mozna zorganizować spocik w Antoninie.Osobiście postaram sie na wjazd na ośrodek (musze być wcześniej powiadomiony ! ) Tylko chciałbym żeby to było troszke więcej tych roverkowiczów ! Moge również pogadać z właścicielem na temat noclegu, odpada 18 i 19 sierpnia ! co Wy na to
kolin ! jak dla mnie mozna zorganizować spocik w Antoninie.Osobiście postaram sie na wjazd na ośrodek (musze być wcześniej powiadomiony ! ) Tylko chciałbym żeby to było troszke więcej tych roverkowiczów ! Moge również pogadać z właścicielem na temat noclegu, odpada 18 i 19 sierpnia ! co Wy na to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum