Wysłany: Sro Sie 08, 2007 08:20 Pozdrowionka dla poznańskiego strażnika miejskiego z R25 :)
Wczoraj mi się ciekawa rzecz przydarzyła Założono mi blokadę na koła w moim stałym miejscu parkowania (kiedyś niestety musi być ten pierwszy raz). Kiedy strażnicy przyjechali jeden z nich zaczął się dopytywać o moje auto i po chwili mi wyjawił, że kupił Roverka 25 w dieslu oczywiście podałem adres forum, ale mandatu niestety nie uniknąłem
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 08:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Założono mi blokadę na koła w moim stałym miejscu parkowania (kiedyś niestety musi być ten pierwszy raz).
a ja Ci mówię że blokadę to założyli Ci dlatego że strażnik chciał o samochodzie pogadać a nie było Cię obok, więc założył blokadę, aby mieć pewność że będzie mógł zobaczyć ZR od środka i pod maską.
to jest właśnie duży minus posiadania pięknego i rzadkiego samochodu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
to jest właśnie duży minus posiadania pięknego i rzadkiego samochodu
weź mnie nie strasz, dobra?
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum