Wysłany: Czw Sie 02, 2007 20:46 [MG ZR 160] półoś i przegub zewnetrzny??
Witam,prosze o pomoc w znalezieniu przegubu zewnetrznego i lewej polosi....tak niestety skonczylo sie palenie gumy i mam teraz problem ze znalezieniem czesci .Wie ktos moze czy przegub z rovera 25 2.0 diesla spasuje? i połos z hondy concerto bo ponoc rover25/mg zr sa na niej oparte. Oto linki do tych czesci https://ssl.allegro.pl/item220300187_przegub_rover_200_sdi_25_idt_z_abs_sprawdz_.html
[ Dodano: Pią Sie 03, 2007 11:33 am ]
To moze tak czy ktos moglby mi podac jaka powinna byc dlugosc półosi ile powinna miec zebow po obu stronach i ile przegob ma zew. zębow ,wew zębow
i średnice zewn HELP
qrde nie mogę tego znaleźć w EPC do diesla znalazłem, ale do ZRa nie widzę i nie mogę porównać.
Chyba znalazłem i widzę, że wg. EPC półosie mają inne numery. nie wiem czym się różnią bo takich danych nie ma w EPC w każdym razie numery są inne. Jak chcesz to sam możesz poszukać w EPC jak to wyglląda. Link do EPC jest w Technicznym FAQ na stronie kubowej.
czesci do zr tylko od zr a nie jakies kombinacje chyba ze masz zamiar jezdzic powoli. w zrce wiekszosc rzeczy jest wzmocniona i taka musi byc to tyle mojego odnosnie zamiennikow
heh czesci tylko od ZR tylko tych czesci nigdzie nie idzie dostac przegub kupilem z diesla i odziwo spasowal a diesel ma wiekszy moment obrotowy wiec napewno wytrzyma,problem tylko ze znalezieniem polosi...
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 13:44
HaDeSsS napisał/a:
czesci do zr tylko od zr a nie jakies kombinacje chyba ze masz zamiar jezdzic powoli. w zrce wiekszosc rzeczy jest wzmocniona i taka musi byc to tyle mojego odnosnie zamiennikow
CHłopie sprawdz w katalogu dokładnie niektóre części mechaniczne do 160 pasują od diesla i mają ten sam numer katalogowy.więc nie musi być całkiem od zr.
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum