Wysłany: Sro Sie 15, 2007 20:47 Pozdrowienia dla prawie wszystkich sympatyków i klubowiczów
Pozdrawiam prawie wszystkich użytkowników, sympatyków i klubowiczów. Prawie - bo jednego z użytkowników Rovera serii 200 to się nie tyczy. Myślę jednak, że on tu nie bywa. W ubiegłym tygodniu na obwodnicy Torunia (w kierunku na Gdańsk) próbowałem go wyprzedzić. Cóż facet nie lubi jak go ktoś wyprzedza. Przyspieszył, zbliżył się do "tira" i nie zostawił mi miejsca - musiałem ostro hamować.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 20:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a ja pozdrawiam.... wszystkich cianiasów którzy jechali za lawetami z czołgami po siekierkowskiej, cale dresiarstwo i w ogóle .. resztę oszołowmów w lanserskich brykach sprowadzanych z szkoplandii...
pozdrawia
Panna Migotka z R200 w kolorze wojskowego chełmu która władowała się w środek kolumny między dwa czołgi i ŻW
byli my... cichociemni... jak by cały ten przedpotopowy sprzęt zawiódł to mieliśmy wkroczyć z R do akcji co by ratować sytuację... R nawet dym maskujący czarny i cuchnący wydaje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum