Wysłany: Nie Sie 19, 2007 08:54 Pozdrowienia z trasy...
Już kolejna duża trasa w wykonaniu małego R220 SDi na numerach BSE
Pozdrawiamy kierowców aut:
- Zielony R600 (numer FZ ) jadącego wylotówką na Poznań, w kierunku do Warszawy (pozdrowienia były również na radyjku)
- Kierowniczke granatowego R200 (numer PK) w Kaliszu
- Właściciela granatowego R200 (numer PKR) zaparkowanego w uliczce (wylot na wrocław) w Krotoszynie.
Jak zawsze zaczeło się niewinnie od wycieczki do Kalisza... po drodze wypadł Turek, więc to rodzinne miasto naszego obecnego prezesa... krótki telefon doń, a że jemu się nie odmawia to... dotarliśmy do Wrocławia.
Wycieczka trochę się opóźniła więc z Warszawy wyjechaliśmy o godzinie 15:00
W kaliszu byliśmy ok. 18. We Wrocławiu ok. 21. W Warsawie ok. 5:10
Ktoś chętny na następne spontaniczne wycieczki ?
Pozdrawiamy,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Pozdrawiamy szczegolnie walkie, orsona, emesa i tommyyogi20, ktory imprezowal w knajpie za sciana .
Dziekujemy za wspanialy (dla mnie wrecz magiczny ) spacer noca po Wrocku. Orson, chyba powinienes zajac sie przewodnictwem zawodowo . Mam nadzieje, ze przy nastepnej wizyce tez bedziemy mogli na Ciebie liczyc... .
My też dziękujemy za fantastyczną niespodziankę i miłe towarzystwo Mam nadzieję, że "zaraziliśmy" Was Wrocławiem i teraz będziecie nas częściej odwiedzać.
A o Wrocławiu Orson może godzinami nawijać. Taki mały hopelek
Mm nadzieję, że uda Wam się dotrzeć do Turawy. Trzyma kciuki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum