To ja powiem tak.
Tak długo jak tylko dopisze mi zdrowie i będzie dane mi jeźdźić roverkiem (w ogóle jakim kolwiek autkiem), nie wydarzą się jakieś zdarzenia losowe, bez względu gdzie musiał bym jechać i jak daleko 10 czy 1000 km, nie przepuszczę takiej okazji jaką jest Zlot Ogólnopolski ROVERki.pl. Charakter i klimat tych spotkań, jest zawsze nie powtarzalny. Nie da sie tego opisać, to trzeba przeżyc...
Tam trzeba być
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Dodam, że charakter zlotu w Szumiradzie też będzie wyjątkowy i jestem przekonany, że jeszcze takich atrakcji na zlotach integracyjnych wcześniej nie było
Miłe info.
Szkoda, że nie mogę zagwarantować swojego przybycia
A to czemu?
Niebezpiecznie bliska zbieżność daty zlotu z prognozowaną datą narodzin mojego 2-go potomka.
Nie chcę, aby żona rodziła w lesie na I podchodach Klubu ROVERki.pl
walkie napisał/a:
Myślę, że by zaszkodził. Bo nie da się ich powiązać a potem jedni sie zapiszą tu, drudzy na stronie a jeszcze inni pomyślą że trzeba i tu i tu. Kaszana
Formularz IMO wystarczy na stronie. Po co niby ma być na forum?
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Ostatnio zmieniony przez piter34 Wto Sie 21, 2007 15:51, w całości zmieniany 1 raz
Niebezpiecznie bliska zbieżność daty zlotu z prognozowaną datą narodzin mojego 2-go potomka.
Zawsze by to była dodatkowa atrakcja. A żona to miała rodzić w listopadzie, nie oszukuj
Ale piter gdyby dziecko urodziło się na zlocie to myślę że zarząd przyznałby mu dożywotni statut klubowicza
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
to myślę że zarząd przyznałby mu dożywotni statut klubowicza
Osobiście inaczej tego nie widzę
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 16:48
walkie napisał/a:
Myślę, że by zaszkodził. Bo nie da się ich powiązać a potem jedni sie zapiszą tu, drudzy na stronie a jeszcze inni pomyślą że trzeba i tu i tu. Kaszana
Wydaje mi się, że jedyną wiążącą formą rejestracji na zlocie jest rejestracja na stronie i wpłata zaliczki. Z doświadczenia wiem, że 90 do 100% deklaracji złożonych na forach czy grupach dyskusyjnych nie popartych wpłatą (chyba, że ma się do kogoś duże zaufanie), jest bez wartości i kończy pozlotowym pytaniem "Jak było?"
Dlatego nie powiększałbym miejsc rejestracji na zlot na inne kanały, gdyż sami organizatorzy się później pogubią (kta tak? kto nie? kto wpłacić?). Jeśli ktoś się deklaruje na forum, to powinno się odesłać do formularza na stronie. Jeśli zabraknie mu weny aby go wypełnić i wpłacić zaliczkę, nie liczę, że starczy by przyjechać na zlot... choćby miał 10 km.
Wydaje mi się, że jedyną wiążącą formą rejestracji na zlocie jest rejestracja na stronie i wpłata zaliczki. Z doświadczenia wiem, że 90 do 100% deklaracji złożonych na forach czy grupach dyskusyjnych nie popartych wpłatą (chyba, że ma się do kogoś duże zaufanie), jest bez wartości i kończy pozlotowym pytaniem "Jak było?"
Dlatego nie powiększałbym miejsc rejestracji na zlot na inne kanały, gdyż sami organizatorzy się później podubią (kta tak? kto nie? kto wpłacić?). Jeśli ktoś się deklaruje na forum, to powinno się odesłać do formularza na stronie. Jeśli zabraknie mu weny aby go wypełnić i wpłacić zaliczkę, nie liczę, że starczy by przyjechać na zlot... choćby miał 10 km.
W pełni się z Tobą zgadzam. Poza tym, tak jak napisałam wprowadzi się chaos i jedni się nie zapiszą w cale, inni po dwa razy. Poza tym forum jest od dyskusji a na stronie umieszcza się takie rzeczy jak formularze. Tak było zawsze i nie widzę sensu zmieniać tego.
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 16:53
maciej napisał/a:
pyshauek napisał/a:
z checia bym sie pojawil, ale niestety za daleko...
Jak to za daleko?
Z Mazowieckiego to pewnie cała kolumna pojedzie.
Jeśli nie chcesz jechać swoim autkiem, to można się zawsze jakoś zorganizować.
Tym bardziej, że samochody na zlocie nie będą potrzebne i "piękniś" wybierany nie będzie
[ Dodano: Wto Sie 21, 2007 5:55 pm ]
pyshauek napisał/a:
ee koledzy drodzy...jakbym juz jechal to autkiem:) wkoncu kazdy jest fanem motoryzacji i z checia wyslucham porad bardziej wtajemniczonych w mechanike kolegow:)
Wystarczy podjechać na Bemowo
[ Dodano: Wto Sie 21, 2007 5:57 pm ]
Tomaszi napisał/a:
To ja powiem tak.
Tak długo jak tylko dopisze mi zdrowie i będzie dane mi jeźdźić roverkiem (w ogóle jakim kolwiek autkiem), nie wydarzą się jakieś zdarzenia losowe, bez względu gdzie musiał bym jechać i jak daleko 10 czy 1000 km, nie przepuszczę takiej okazji jaką jest Zlot Ogólnopolski ROVERki.pl. Charakter i klimat tych spotkań, jest zawsze nie powtarzalny. Nie da sie tego opisać, to trzeba przeżyc...
Tam trzeba być
Nie mów "hop", ja również tak mówiłem, a do Garczyna nie dotarłem.
Zawsze by to była dodatkowa atrakcja. A żona to miała rodzić w listopadzie, nie oszukuj
Zeznaję, że termin jest na koniec listopada, początek października.
Nie mówię, że na 100% mnie nie będzie, ale jeśli mam przyjechać, to tylko z Martą.
Niestety podróż xxx kilometrów dla kobiety w 9 m-cu do przyjemnych nie należy.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum