Wysłany: Pią Sie 31, 2007 15:08 Pozdrowienia dla srebrnej i zielonej 200 widzianych w Łodzi
Pozdrowienia dla Pana jadącego w swoim zielonym roverku dzis ok 8 po ulicy Wigury oraz dla Pani prowadzącej srebrna 200 na zgierskich tablichac po ulicy kopcinskiego
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 15:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie widziałeś mnie bo przechodziłem przez ulice a nie jechałem autkiem Byłem w pracy Jak zobaczyłem znaczek Roverki.pl to odrazu mi sie humor poprawił i z przyjemnościa pracowałem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie widziałeś mnie bo przechodziłem przez ulice a nie jechałem autkiem Byłem w pracy Jak zobaczyłem znaczek Roverki.pl to odrazu mi sie humor poprawił i z przyjemnościa pracowałem
ja chyba kojarzę takiego wysokiego faceta z ciemnymi włosami, który przechodząc najpierw obok,a później za samochodem dziwnie spoglądał na moje auto i uśmiechał się pod nosem
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum