http://aspio.pl/cgibin/shop?info=bossMP33080R posiadam te radio i w pelni polecam ta firme naprawde dobry sprzet a dane radia przedstawionego przez Ciebie tez sa przekonujace mysle ze nic lepszego nie dostaniesz w takiej cenie
Czasami można spotkać w Audi kompletne zestawy łącznie z głośnikami i lepiej wtedy niczego nie zmieniać. Można tylko zrobić gorzej. To naprawdę dobra firma.
BOSS audio to firma zajmujaca sie główne systemami nagłośnień, m. in. scenicznymi i koncertowymi, nie jest to firma popularna ale napewno jest ceniona wśród fachowców coś jak JBL, Marshall, Harman-kardon.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Czasami można spotkać w Audi kompletne zestawy łącznie z głośnikami i lepiej wtedy niczego nie zmieniać. Można tylko zrobić gorzej. To naprawdę dobra firma.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 31 Sie 2007 Posty: 73 Skąd: wołomin
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 22:38
Bose to firma ktora bardzo czesto jest montowana jako sprzet fabryczny w wielu markach
(srednia polka)
za ta cene nie znajdziesz chyba lepszych parametrow ale grac ladnie to raczej ono nie bedzie
"parametry" to nie wszystko. póki nie odsłuchasz nie dowiesz się jak gra. tym bardziej że jest to dość niski model... i nie mylcie firmy BOSE z BOSS bo to porównywanie jak Blaupunkta z Boschmanem (czy jak to sie tam w ogóle pisze..)
proponuje przenieść topic do działu hydepark - dobrze się uśmiałem. Radio Bose za 259zł "prawie robi WIELKĄ różnice" - w myśl tej zasady.
Proponowałbym niższego Pionka albo sony xploda za te 100zł więcej. I będzie lepiej grało, i mniej szumiało na FM-ie, a i z ew. odsprzedażą nie będzie problemu.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wiem że jest to kupowanie kota w worku dla tego jest ten post gdzie liczyłem na odpowiedzi poparte dowodami, wiedzą , doswiadczeniem a nie że jak ktoś ma tzw. firmówke to gra lepiej i jest gość.
powracając do tego wątku może nie jestem jakimś ekspertem ale w paru samochodach zdarzyło mi sie instalować kompletne zestawy grające co do firmy BOSS raczej bym sie nie spodziewał jakiś fajerwerków a parametry są na pewno dużo zawyżone lepiej zainwestować za ta cenę w jakąś używaną Alpine z serii CDA albo Pionka na pewno dźwięk będzie dużo lepszy a radyjko jeszcze długo pogra ale troche zdziwil mnie jeden post....
"nie mylcie firmy BOSE z BOSS bo to porównywanie jak Blaupunkta z Boschmanem (czy jak to sie tam w ogóle pisze..) "
mam nadzieje ze porównywałeś kiedyś Blaupunkta z Boschmanem chociaż myślę ze nie masz o tym zielonego pojęcia... Ponieważ montowałem chyba ze 3 zestawy na głośnikach i wzmacniaczach Boschmana (w tym jeden u siebie jak miałem Scorpio) i w porównaniu z czołówka producentów wypadał bdb albo nawet lepiej ...jakość, czystość dźwięku, moc... nie mówiąc już ze zostawało ci w kieszeni parę groszy więcej
_________________ Tomcata na części info na PW
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 11:39
orzech napisał/a:
Bose to firma ktora bardzo czesto jest montowana jako sprzet fabryczny w wielu markach
(srednia polka)
Miałeś okazję posłuchać produktów tej firmy?
Kilka razy testowałem kilka produktów tej firmy (również jako sprzęt domowy) i twierdzę, że to jedna z lepszych firm, produkujących profesjonalne nagłośnienie do samochodów, domów, biur, kin, restauracji jak i sprzęt estradowy. Nigdy nie zawiodłem się na jej produktach. Dla mnie są synonimem jakości dźwięku... Mowa o firmie BOSE.
[ Dodano: Pią Lis 02, 2007 11:47 ]
dobryziom napisał/a:
Ponieważ montowałem chyba ze 3 zestawy na głośnikach i wzmacniaczach Boschmana (w tym jeden u siebie jak miałem Scorpio) i w porównaniu z czołówka producentów wypadał bdb albo nawet lepiej ...jakość, czystość dźwięku, moc... nie mówiąc już ze zostawało ci w kieszeni parę groszy więcej
Montowałem i używałem kiedyś odseparowany zestaw firmy Boschmann. Połowicznie muszę przyznać Ci rację. Jest jednak coś co odróżnia produkty Boschmann'a od produktów renomowanych producentów. Po zamontowaniu grają bardzo ładnie (nawet lepiej od droższej konkurencji), jednak szybko się zużywają i w ciągu paru misięcy, może roku potrafią dużo stracić ze swoich parametrów... podczas gdy renomowany produkt będzie grał tak samo po kilku latach eksloatacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum