Wysłany: Wto Paź 09, 2007 09:00 [K16 1.4] i Montaż LPG w okolicach Zielonej Gory
Witam!
Rzecz jest taka: silnik 1.4 Roverka wstawiony w Poldku. Chce zalozyc do niego gaz. O kilka rzeczy juz sie pytalem znajomych i teraz szumak warsztatu, ktory mi zalozylby instalacje z preferowanymi przezemnie komponentami w rozsadnej cenie (okolo 2k).
Kto moze mi polecic jakis cudmistrzow?
Ostatnio zmieniony przez piter34 Wto Paź 09, 2007 14:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 09:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 12:59
Gen II z kompem. Instalacja ma byc oparta o kompa KME Bingo S, reduktor BRC lub Tomasetto, wielozawor Tomasetto i elektrozawory BRC. Taka konfiguracje polecil mi znajomy, ktory swojego czasu zajmowal sie instalacjami LPG.
A pytam tutaj, bo to forum posiadaczy aut m. in. z silnikami takimi jak moj i sa tu ludzie z ZG, ktorzy moga polecic kogos, kto dobrze zalozy w ZG lub okolicach instalacje do silnika Roverowego.
Ostatnio zmieniony przez Eddek Wto Paź 09, 2007 13:03, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 14:30
Zaklad w Krempei znam, kojarzeylem z nim instalacje w 505, starym Poldku i Pimierce tescia. Rozwazam jeszcze inne alternatywy poza nimi, bo z krempy do ZG musialbym z buta naginac
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 14:51
Roverek mam pod maska, to jeszcze w bagazniku bede wozil Nie no do podwozki sie pewnie ktos znajdzie, w kazdym razie chce zebrac troche opinii o zakladach i wybrac najbardziej rekomendowany. Ktos mi polecal jeszcze jakiegos goscia w Szprotawie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum