Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 14:43 Częstochowa naszym miastem jest :)
Witam,
Zakładam powyższy wątek w celu wpisywania się wszystkich fanów Rovera i zarazem właścicieli tych jakże pięknych aut z Częstochowy i okolic. Co raz częściej na ulicach naszego miasta dostrzegam Roverki, dziś np. dojrzałem 400 błękitną. Sądzę jednak, że nie wielu z pośród posiadaczy Rover'ów z częstochowy odwiedza do forum. W każdym razie wszystkich odwiedzających zapraszam do wpisywania się, aby na drodze można było się rozpoznać i z czasem poznać się na jakimś lokalnym spocie
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 14:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
Mnie jak na razie na drodze można rozpoznać co najwyżej na przejściu dla pieszych
Może warto rozpropagować jakoś forum wśród użytkowników Roverów w naszym pięknym mieście, bo może najczęściej widywana marka to nie jest a jednak parę egzemplarzy przykuło moją uwagę.
Ciekawe jak wielu sympatyków się tutaj wpisze
Witam,
Liczyłem na troszkę większy odzew w tym temacie, ale to nic. Zależy mi na zgrupowaniu tutaj małej grupy ludzi z częstochowy. Coraz więcej Rover'ków pojawia się na naszych ulicach i dlatego postanowiłem tych kierowców przyciągnąć na to forum. Nie wiem jak innym, ale mnie zależy na wymianie poglądów i w miarę bliskiej odległości zamieszkania od siebie. Postanowiłem wydrukować klubowe ulotki, które będę wręczał napotkanym użytkownikom marki ROVER z częstochowy. Jeżeli inni użytkownicy z częstochowy mieli by ochotę wspomóc mnie w budowaniu tejże ww. grupy to bardzo gorąco zachęcam. Wiem, że jest nas tutaj na forum kilka osób, ale tylko jednak odezwała się w temacie Trudno...
Pozdrawiam
no hej pomysl swietny dolaczam sie do niego
jak co to ja przemieszczam sie hmm Rover-kiem 400 2,0 tdi koloru hmm złamana biel lub cos takiego badz co badz wyglada prawie jak bialy ale bialy nie jest;)
wsl,
Czy my sie ostatnio nie minelismy kolo Hali Polonia ktos młody jechał 420 SDi i strasznie sie na mnie patrzył zreszta ja na niego tez i dopiero teraz mi do głowy przyszło.
Możliwe, możliwe Zauważyłem, że po częstochowie jeździ jeden, max 2 takie roverki jak mój więc nie ciężko mnie rozpoznać W każdym razie na każdego roverka sie patrzę Dlatego będę dążył do tego, żeby powstał jakiś oddział częstochowski klubu, żebyśmy mogli zorganizować spocik i rozpoznawać się na ulicy W każdym razie zawsze to raźniej w kilka autek jechać na zlot ogólnopolski
Pozdrawiam
ps. trąbić i się odezwę
Ok bede trąbić ile fabryka dała, ale faktycznie mozna zrobic jakis spocik zebrać pare osób i umówić sie na browara oczywiście z kierowcą zastępczym czyli naszymi kobietami
Trzeba ustalić jakiś znak albo naklejke cokolwiek moze zapisze sie do klubu wpłace wpisowe to dostane, chyba ze admin lub ktos wysle za free na zachete oczywiscie zartuje
naklejki pod tablice można dostać za free. Napiszcie do macieja to pewnie przy okazji wysyłek klubowych Wam wyśle, najlepiej do jednej osoby, która przy okazji spotu lokalnego przekaże nalepki reszcie oczywiśce do klubu też zapraszam przypominam tylko, że opłata dotyczy roku kalendarzowego ale od grudnia można już opłacać przyszły rok tylko nalezy to zaznaczyć w przelewie
Jako sympatyk możesz otrzymać tak jak napisał wyżej Brt naklejkę za darmo. Ja jednak już niebawem (jak się dowiedziałem z powyższego posta) od grudnia zmieniam status na klubowicza W każdym razie czekam tylko, aż parę osób jeszcze się dopisze do spota lokalnego. Bo 2 osoby przy piwie wyglądały by dziwnie Rozdałem parę (mało ulotek i może będzie odzew. Zobaczymy...
Pozdrawiam
a moze w ten weekend szykowaloby sie jakies male spotkanko w czestochowie nie mam daleko jakies 70 km moze bym sie dwoma R600 pojawili z kumplem:twisted: oczywiscie wtedy to chyba sobie soczek kubusia bym kupil
Ja chętnie, ale niestety nie w ten wickend Wybieram się chcąc nie chcąc do Krakowa Ale dobrze wiedzieć, że jest ktoś w okolicy Myślę, że kwestia krótkiego okresu czasu jak uda nam sie zorganizować spocik
Pozdrawiam
Noo... u mnie tez ten weekend odpada bede ojcem chrzestnym u Qmpla... ale w koncu cos ruszyło w tym temacie i tak jak mówicie mam nadzieje a nawet wierze ze to tylko kwestia czasu
A co do klubu, chyba przystąpie spodobało mi sie tu, dzieki Panowie... i Panie oczywiscie
nom porownanie calkiem calkiem cos w tym jest..co do spociku cz-wskiego i oddzialu regionalnego klubu czy jakos tak jakt am bylo ja bardzo chetnie ostatnio niebywalem na forum (brak czasu) ale teraz to nadrobie.. hm i tez zamierzam od nowego roku zmienic status na klubowicza:). no a z naklejkami pod blachy to dobry pomysl:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum