Wysłany: Pon Paź 22, 2007 12:45 [R200] Elektryczne sterowanie lusterek nie działa
Co może być przyczyną awarii opisanej w temacie? Podobno przed sprzedażą ten element działał bez zarzutu - u mnie jakoś zastrajkował. Całkowite zero reakcji na poruszanie joystickiem. Po przeczytaniu paru postów doszedłem do wniosku że przyczyna może być dwojakiego rodzaju: albo zdechły silniczki (ale dwa naraz?) albo jak to zwykle bywa gdzieś zaśniedziały styki. Szkoda tylko że nie za bardzo wiem jak to ugryźć. Może ktoś miał podobne "atrakcje" u siebie?
Ostatnio zmieniony przez MaReK Pon Paź 22, 2007 12:55, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 12:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
NIe. Kulka w joysticku sie wytarla prawdopodobnie. Sprobuj go otworzyc delikatnie, pisknac jakims specyfikem do stykow i zlozyc... jak nei zadziala to szukaj sobie nowego yoj'a.
Pozdrawiam,
[ Dodano: Pon Paź 22, 2007 13:54 ]
A no i rzecz jasna sprawdzilbym jakis bezpiecznik
[ Dodano: Pon Paź 22, 2007 13:54 ]
Mozesz wieczorem podjechac na Tarchomin To podmienimy z Joyem Violli i sprawdzimy czy dziala... pozdrawiam.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Okij. Popróbuję najpierw z bezpiecznikiem a jeśli to nie zadziała to pozostaje joyek do rozebrania. Dzięki Marek za zaproszenie, na razie powalcze sam, ale jeśli się nie uda to być może skorzystam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum