witam
pojawia mi sie dziwny komunikat "e6" badz "eb" i zamiast chlodzic klima grzeje jak szalona, nie da sie nic zmienic ze wzgledu na pojawiajacy sie komuniakt bledu, mruga "service" niestety nikt w poblizu nie potrafi tego zdiagnozowac.
orientuje sie ktos co to oznacza?
tragedia bo dzisiaj kupione autko- rocznik 2004
Ostatnio zmieniony przez giewu Sob Sty 26, 2008 11:34, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 16:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
madi jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać
odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji <edytuj> w pierwszym poście) ...
a wystarczyło przeczytać TO
--------------------------------------------------
obawiam się, że możesz wylądować na komputerku jedynie
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
sorki jestem tu nowa
a potrzebowalam szybkiej pomocy obiecuje ze to sie juz nie powtorzy
pozdr
[ Dodano: Sro Paź 31, 2007 10:15 ]
PHJOWI dzieki czekam na odpowiedz od jednego diagnosty tu na miejscu ale nie wrozyl dobrze wiec jak nic nie poradza chetnie sie skontaktuje
Witam.
Nie chciałem zakładać nowego tematu, więc podpiąłem się tu. Czy w Roverze 45 da się całkowicie wyłączyć climatronik I czy ktoś dysponuje może instrukcją obsługi z obsługą climatronika właśnie, bo moja instrukcja nie dość, że jest po hiszpańsku to jeszcze zawiera obsługę klimy manualnej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum