Długo się tu nie pojawiałem i chwile mi zajmie zanim przeczytam jakieś 10tyś nieprzeczytanych postów
A powód był prosty - przygotowywałem sobie zaplecze żeby trochę przy Roverkach pogrzebać
Ok 4 miesięcy ciężkiej pracy (wyłącznie po godzinach) i nieprzespanych nocy a efekt.... sami oceńcie
Pierwsze zdjęcia przedstawiają stan z 4 sierpnia , później pare zdjęć z prac ... a pozostałe zdjęcia przedstawiają stan obecny - nie jest to wykończone w 100% ale już blisko
_________________ Pozdrawiam
7Tomi
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 12:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
WItamy ponownie, no dobre dobre, może w Rzeszowie sie pojawisz na spocie w niedzielę?
Gdzie i o której bo i tak będe w niedziele w Rzeszowie. Ja będe ok 20, więc jeśli ustawiacie sie wcześniej to ja sie pisze.
[ Dodano: Pią Lis 02, 2007 07:38 ]
sTERYD napisał/a:
Witaj ponownie
ładne gniazdko Roverkowe a i setka się znalazła
to już ta czy nadal szukasz dla niej oblachowania ?
Ta seteczka to unikat 1.4Dieselek z 91 roku a utrzymana lepiej niż niejedno autko wiele lat mlodsze. Dalej szukam setki na przeróbke. W Poznaniu jest czarna za 900zł tylko musze kogoś poprosić o obejrzenie.
[ Dodano: Pią Lis 02, 2007 07:41 ]
walkie napisał/a:
Gratulacje Tomi
Dzięki
walkie napisał/a:
Ostatnio myślałam o Tobie, jakoś mi zanikłeś po spocie w Krakowie.
Witaj z powrotem
Bo właśnie po zlocie Krakowskim zacząłem prace nad warsztacikiem
Myśle, że teraz będzie wiecej czasu na Forum.
Bo właśnie po zlocie Krakowskim zacząłem prace nad warsztacikiem
Myśle, że teraz będzie wiecej czasu na Forum.
Ma się tą orientację w czasie Nadrabiaj zaległości na forum No i już za chwilę kolejny krakowski spot, mam nadzieję że tym razem zawitasz na dłużej.
Wczoraj już troche nadrobbiłem ale jeszcze dużo do poczytania zostało.
Co do Andrzejek w Krakowie to zobaczymy jak narazie nic nie planuje w tym czasie.
Jak widac po pierwszych zdjęciach droga była długa zwłaszcza, że wracałem po pracy o 16 i czasem trzeba było dzialac do 3 w nocy i znów do pracy
Zapomniałem dodać iż, przy pierwotnej budowie tego garażu na jedną betoniarkę prawdopodobnie zużyto skrzynkę wódki... wylweka byla tak wypoziomowana, że aby ją obecnie wyrównac nowa wylewka w jedym miejscu miała 38cm a na calą wylewke weszł jedynie 64 dosyć duze betoniarki
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wiesz garaż wcześniej byl podzielony na 3 pomieszczenia. Gruz ze ścian poszedł pod wylewke
piter34 napisał/a:
Nie zawali się to?
Myśle że nie w tym obniżeniu które widać pomiędzy pomieszczeniami pod płytami są 4 belki 12cm podtrzymujące cały sufit (dwie z nich widac na pierwszych 2 zdjęciach równolegle obok siebie pod sufitem). Właśnie ta kwestia najbardziej spowolniła remont. Dobiero po tym jak jeden ze specjalistów od takich spraw zaprojektował mi sposób w jki podtrzymac cały strop prace ruszyły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum