Wysłany: Wto Lis 06, 2007 17:46 [R414] Filtr 'Kabinowy' problem ze znalezieniem.
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Witam, mam problem , ostatnim razem na przeglądzie w Norauto powiedziano,mi ,że nie mam filtra kabinowego, ok umówiłem się na wizytę filtr mieli wsadzić "wymienić", przyjechałem inny gość niż ten co to wykrył na przeglądzie wziął się za 'robotę' godzinę się męczył i filtra w końcu nie założył tłumaczył ,że nie znalazł dla niego miejsca,że się nie mieścił, jednym słowem chyba nie wiedział po godzinie szukania gdzie go założyć,dlatego mam pytanie do Was gdzie ten filtr powinien się znajdować? No bo chyba nie jest tak,że go w ogóle ten model nie miał??p.s. oczywiście posiada klimatyzację. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 31, 2010 14:15, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 17:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
filtr powinien być pod schowkiem pasażera, może się zdarzyć, że nie wejdzie, jeśli został kupiony ne ten co trzeba,
z klimatyzacją fabryczną powinien pasować filtr Filtron K 1082, a bez klimy K 1017
Są też znane przypadki, że miejsca na filtr niet ale to w wersji bez fabrycznej klimy
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum