Ja dzisiaj miałem spot z Tommyyogim20 w moim garażu. Ktoś wjechał mu w tył i przywracaliśmy jego zderzak do w miarę normalnego kształtu, ale się nie udało. Więc skończyło się na drobnym spasowaniu.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 18:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Drobna niewiasta staranowała dziś Kajetana na parkingu
walkie, współczuję.
Bardzo jest potłuczony?
[ Dodano: Nie Lis 11, 2007 18:41 ]
emes napisał/a:
Ja dzisiaj miałem spot z Tommyyogim20 w moim garażu. Ktoś wjechał mu w tył i przywracaliśmy jego zderzak do w miarę normalnego kształtu, ale się nie udało.
No kiepsko - jakiś pogrom roverkowy we Wrocławiu...
Mam nadzieję, że się to da dobrze naprawić i że zima nie dotrze tak szybko do Wawy - ja mam już zimówki, ale patrząc na auta na ulicach, to większość jeszcze nie...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Na szczęście nie bardzo. Zderzak mi wepchała do środka. Przywaliła w tę część, co mało szkód robi. Więcej huku było i strachu. Tylko szmaciara odjechała.
uuu... a masz numery? Bo jeśli tak, to ona ma przerąbane.
Nie dość, że jej się ubezpieczyciel do skóry dobierze, to jeszcze ucieczka z miejsca zdarzenia - panowie z drogówki nie będą mili...
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Kruchy miał tak akcję - chyba nie musiał nawet czekać na reakcję Policji - zgłosił szkodę do swojego ubezpieczyciela, a oni już regresem ściągali z kobiety - u Kruchego to się baba nawet zatrzymała, popatrzyła, powiedziała, że nie ma czasu i pojechała...
Swoją drogą to Kruchy musiał mieć niezłą minę jak został tak potraktowany.
I tak masz dobrze, bo mi ktoś w lecie na parkingu pod firmą przejechał po tylnym zderzaku i klapie bagażnika i nikt tego nie widział - wszystko się tryma, ale jest krzywe, porysowane i skrzypi.
Ups... To już nie tak fajnie.
Ktoś tu zimówek nie założył?
No to chyba nie współczuje parkującemu...
Jakoś nie przekonują mnie takie metody parkowania na publicznej drodze.
Fajnie to wygląda gdy robią to zawodowcy na zamkniętym terenie, ale i im też zdarza się pomylić.
Ok. Może źle się wyraziłem.
Uważam, że robienie takich akcji między cudzymi samochodami jest głupotą - współczuje Tommiemu, ale jego kumpel, to się rozsądkiem nie wykazał.
Owszem sam czasem się bawię na parkingu Auchan'a koło mnie, ale tylko jeśli cała płyta jest "moja", czyli nie ma innych aut aż do krawężnika/trawnika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum