No i wreszcie mnie naszło na zrobienie filmiku Na razie Tylko tyle Ale niedługo zasiądę w fotel i zrobię więcej ujęć Ale to mój pierwszy Filmik Krytyka i Pochały mile widziane
A po obejrzeniu..
Adrian, mam nadzieję, że na tym się nie skończy..
Kilka wstawek z filmami i będzie super "portfolio" Twojej bryczki
Należy się szacuneczek i wielkie brawa za ambicję i pracę.
Musze na wieś pojechać Bo wiesz inna sceneria i tam mogę bez obawy wsiąść za kółko I jest gdzie pojeździć
[ Dodano: Pon Lis 12, 2007 19:57 ]
Nie chce żebyście myśleli że sie strasznie ,,jaram" tym ... No i sam nie wiem co to jest Ale wpisałem w google video.pl fraze : Rover 220SD i szczerze to myślałem ze oprócz mojego cos tam jeszcze będzie
Zmien program
Uzyj np. adobe premiere pro 2.0 albo cos prostrzego Pinacle lub nawet Windows Movie Maker nowy.
Sam film okej. Muzyka troche nie podchodzi po klimat. Za malo dynamizmu i zbyt dlugie przjescia pomiedzy nimi. To "demo" razi po oczach
Pomysl okej. Powiem Ci, ze nawet na wielu fotkach i dynamicznych slajdach polaczonych z odpowiednia muza ten sam film bedzie zupelnie inaczej wygladal.
thef napisał/a:
Oglądałeś filmy MaRKa? Tam możesz znaleźć dużo natchnienia dla siebie
Bzdura... wiele natchnienia to mozna znalezc na filmach kolegi Miłka z grupy Adrenaline Motor Sport - poszukaj sobie na Youtubie.
Pozdrawiam Pana resysesra scenarzyste
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No bo te filmy sa "przypadkowe" moje. Gdyby dany film mi sie skasowal, nie potrafilbym go zrobic identycznie drugi raz. Te efekty zawdzieczam tylko dobremu oprogramowaniu i fartowi w dobrze muzyki
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
No dobra, nie przegadam Cię ani trochę, to dopiszę com chciał - jak na początek, nasz Mały Tarantino, może śmiało szukać inspiracji w Twoich filmach, a jak się trochę podszkoli, to i mistrza zmieni .
Dobrze, że mały tarantino w młodym wieku ma jakąś pasje... samochod i wszystko w okółniego. Swietnie, ze szkoli sie w nowym kierunku, oby szkolil sie szybko i jego filmy dobrze sie ogladalo nie musi byc mistrzem, bo ciezko w tej materii szukac mistrza.
Mistrzowie sa na gornych polkach i nie ma powodu zebysmy tam skakali
teraz uwazam, ze muzyka tam podlozona to porazka - nie pasuje.
Nastroj bardziej nostaligczny i grobowy, jakby ktos wspominal tego rovera
a jego juz nie ma... a on jest No ale tesknic mozna za rejonami.
Niestety kamera do tego filmu uzyta nie spelnia moich oczekiwan np. kolory sa do dupy.
Pozdrawiam,
MaReK,
Szczerze troche nudny ten filmik!
Nie obraz sie ale po minucie spac mi sie chcialo! A co do muzyki troche za smutna jak sam napisales!
No i te przejazdy przez ten strumyk hehe z 10 razy to samo!
Troche za smutny ale zrobiony fajnie!
Tu kolega mowil cos o Tarantino wiec myslalem ze cos w stylu Tarantino ale daleko jeszcze do niego
Już mam 8.9% bardzo fajnego programu Nie no piosenka to mi nie wyszła Ale strasznie mi sie podoba Ale ten nowy programik myślę że pokarze na co mnie stać Musze tylko nakręcić toche jazdy i przede wszystkim jak obrotomierz idzie razem z prędkościom mierzę MaRek Brakuje mi do Ciebie i to dużo ale dopiero zaczynam przygodę z obróbką wideo Alena tym nie poprzestanę Dziękuje za uwagi bo bardzo pomagają
[ Dodano: Sro Lis 14, 2007 13:44 ]
Teraz doczytałem No już nie przesadzajcie że taki Tarantino Lubie samochody i jakoś mnie do nich ciągnie Inni palą piją w moim wieku żeby Sobie dostarczyć Emocji Jak w mojej klasie A mnie to właśnie zastępuje tego papierosa ten kieliszek wódki I przysięgam mowie prawdę Wole wsiąść zrobic kilka redukcji nawet za ręczny szarpnąć przejechać kilka zakrętów niż niszczyć zdrowie tymi używkami
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum