wojciod spoko jak będziesz w zmc daj znać to sie coś zorganizuje w naszym mieście jeździ w *** roverkow trzeba je tylko zebrać do kupy i coś zorganizować .. Pozdro
Ustalam datę SPOTU, Niedziela 10.02.2008 pod C.H Lwowska Carrefour ... ktoś sie pisze .....?????
w takim razie nie jade nawet pod cerfura .. Brak chętnych a tyle R jeździ po ZmC ..
_________________ Był Rower Wigry III (Składak) , teraz R620 SLI 2.0 , 16V ........
Ustalam datę SPOTU, Niedziela 10.02.2008 pod C.H Lwowska Carrefour ... ktoś sie pisze .....?????
w takim razie nie jade nawet pod cerfura .. Brak chętnych a tyle R jeździ po ZmC ..
Ja chetnie bym sie pojawił ale na codzien mam blizej na spoty na Bemowie niz w ZMC.
Bede pewnie na święta w domu wiec wtedy możemy jakis spot zorganizować.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
2 osoby tylko? coś malutko malutko... mnie niestety w Niedziele też nie będzie... niestety mam wyjazd na wieś szkoda ze tak malo osob nalezy do klubu z zmc.. a rowerków widze sporo na miescie..
Niestety nie kolega cov_666, nie mógł wpaść ostatecznie. Ja narazie choruje troszkę ale myślę że na następną niedziele 09.03.08 na pewno będę zdrów to jak będzie NismoZmc, cov_666, może ktoś jeszcze dołączy .. .???
_________________ Był Rower Wigry III (Składak) , teraz R620 SLI 2.0 , 16V ........
w ten weekend ja mam szkolę niestety wraz z kolegami zalozylismy stronkę milosnikow motoryzacji dróg zamojskich każdych autek na której będziemy pisać o naszych spotach itd..
podam tutaj link i mam nadzieję że nie będzie nic złego jezeli zamieszcze na tym forum adres stronki.. dodam że o każdym spocie będę informował na forum roverka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum