Ze swoich doświadczeń dodam, że trzaskanie drzwiami to pryszcz w porównaniu z ciągnięciem klamki jeszcze przed otwarciem zamków z pilota.
BTW... Klamkę prawą kupię
Ze swoich doświadczeń dodam, że trzaskanie drzwiami to pryszcz w porównaniu z ciągnięciem klamki jeszcze przed otwarciem zamków z pilota.
BTW... Klamkę prawą kupię
Wyjąłeś mi to z ust. Z trzaskaniem tez nie ma moja Pani problemu ale z tym trzymaniem klamki to fakt. A później jest " ło, a u mnie się nie otworzyły"
hehe ciekawy temat ja swoje panie i koleżanki z pracy wychowałem i raczej za słabo zamkną drzwi niż za mocno trzasną Ale co do klamek, to hmm delikatne kobiece dłonie niejedną klamkę już urwały
A z zachowań, które jeszcze mnie denerwują to kładzenie torebki(przeważnie ma mniej czy więcej metalowych dodatków) na maskę i poszukiwania telefonu, kluczy… itp.
Pozdrawiam gorąco(dzić lecę do Egiptu ) wszystkie Panie bo przecież bez nich żyć się nie da(przeważnie)!
pozdro 1922
czeniu
[Nikt nie opłakuje już złych miłości i nikt już chmur się nie czepia…]
nie znosilem niewciskania zamka przy opuszczaniu samochodu u pasazera...
No ale jak masz centralny zamek, to nie masz problemu.
michone napisał/a:
a tak apropo pytania trzaskanie przy wejsciu do samochodu czy wyjsciu z?
Oczywiście, że przy wysiadaniu, kiedy Ty jesteś w środku!!!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Moja druga polowka jak wchodzi do auta to zamyka delikatnie a jak wysiada to biegne otwierac drzwi i sam zamykam ehh chyba ze jest wkurzona to jak pier**** to maja z zawiasow wypasc
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum