Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 19:33 [Freelander] Drgania z silnika na karoserii
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
witam
mam problem między obrotami 1000 -2000 drgania silnika przechodzą na karoserię. Cały samochód drga jest w środku bardzo głośno wydaję mi się również że w tym przedziale obrotów silnik strasznie buczy. Co zrobić może ktoś ma dobrego serwisanta w okolicach w-wy. Może ktoś ma namiary na sklep z częściami do land roverów za namiar również bym był bardzo wdzieczny
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 18, 2010 18:20, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 19:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam tez takie drgania czasem mam ale gdy jade na wiekszym biegu przy malych obrotach...
Te samochody sa glosne przy wysokich obrotach i na autostradzie strasznie bucza i wyja przy predkosci 160km/h.... czuje sie jak w tuningowym samochodzie hehehe
ale wygodny jest
pozdrawiam
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 19:14
Freelander do rocznika 2001 może zaskakiwać różnymi usterkami , a co do buczenia i wycia to jest HISTORIA.
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Sro Gru 19, 2007 20:44
Wszystko zależy od rocznika i od wersji silnikowej
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum