hej Mam straszny dylemat
Zamierzamy z moimi dziewczynami (po wielkich przygotowaniach, rozpatrywaniach za i przeciw itd.) sprawić sobie pieska ... po przeczytaniu najprzeróżniejszej literatury padło na rasę shih tzu .
I teraz pojawił się (jak mniemam) odwieczny problem. Jak nazwać naszego skarba ?
Najpóźniej do niedzieli (dzień zakupu) musimy wybrać imię dla naszej przyszłej suczki (bo jeśli będzie facet to w konkursie na jego imię zdecydowanie i już w przedbiegach wygrał achmed )
Podpowiedzcie mi proszę jak mogę nazwać takiego małego kurdupla płci żeńskiej ?
Z naszej strony wygląda to tak: ja chcę by była cza-cza, żona preferuje tabaka lub carera, a moja córka ma 15 lat i ma tak "nasrane" do łba , że Jej przykładów nazwania suni nawet nie przytaczam.
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 20:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Shih Tzu no szkoda a może jednak West ? Ja chętnie dowiem się jakie imię dla suczki córka wymyśliła mogą byc śmieszne Ja swojego nazwałem Śnieżka Zgadnijcie dlaczego
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja mam suczke i mialem ich wiele tym razem mam rase beagle (chyba tak to sie pisze) a czyta sie bigle. Obecnie moja sunia ma na imie "Nina" ale moze spodoba ci sie "Amelia" - w skrocie "Mela" lub moze "Nela" no niewiem to takie moje skromne podpowiedzi!
a BTW to jakos nie moglbym miec psa, jak sobie pomysle ze musze np. w niedziele rano naginac z nim na dwor przy -10, to dzieki, no chyba zebym mial dom jednorodziny do tego ogrodzony
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
To chyba zaczepno-obronnego.
On zaczepia, a potem trzeba go bronić.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A ja bym poczekała z wyborem imienia. Jak już będzie piesek imię samo się znajdzie stosownie do charakteru. Dlatego moja kotka nazywa się zouza
A z drugiej strony miałam już sytuację, że zwierzakowi samo imię się zmieniło, bo wcześniej wybrane kompletnie nie pasowało
dzięki Wam wielkie za Wasze podpowiedzi
wszystkie przedstawię do oceny i zatwierdzenia wyższej instancji (czyt. żonie ) ... choć jak znam życie i wyląduje w naszym domu sunia to postawię na swoim i zostanie cza-cza
a i tak uważam, że achmed jest the best
Brt napisał/a:
california
thef napisał/a:
Inflacja...Jadwiga
raczej myślałem o czymś krótszym i bardziej słodko brzmiącym ...
bo jak tu zawołać sunię
Senn napisał/a:
Dwieście Czternastka
do nogi ?
matlacz napisał/a:
....moze spodoba ci sie "Amelia" - w skrocie "Mela"....
przyznam, że bardzo mi się spodobało to imię, ale czytając co poniżej
Viniu napisał/a:
Ja protestuję!! Moja córeczka za 3 tygodnie będzie miała na imię Amelia... No nie róbcie mi tego...
Viniu uroczyście Ci obiecuję, że Amelka pozostaje w rezerwacji tylko dla Ciebie i Twojej żony
sTERYD napisał/a:
może irasiad
ciekawe jak by ze mną na dwór wyszła ... na siedząco ?
ploomy napisał/a:
A może "Giewunia"
eszet napisał/a:
Moherka
źle mi się kojarzą
zouza napisał/a:
A ja bym poczekała z wyborem imienia. Jak już będzie piesek imię samo się znajdzie stosownie do charakteru. Dlatego moja kotka nazywa się zouza
A z drugiej strony miałam już sytuację, że zwierzakowi samo imię się zmieniło, bo wcześniej wybrane kompletnie nie pasowało
a o tym w ogóle nie pomyślałem ... nasz poprzedni piesek dostał imię w momencie gdy go zobaczyliśmy tofi, bo był taki słodki i kolorowy jak cukierek toffi ... może rzeczywiście poczekać
jerzu napisał/a:
... Ja swojego nazwałem Śnieżka Zgadnijcie dlaczego
bo zła czarownica nakarmiła ją zatrutym jabłkiem ?
... śliczna ta Twoja psina
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum