Wysłany: Nie Lis 25, 2007 20:21 [R200 1.6 16v 98 r] brak stopu w spojlerze
Witam
mam problem ze swiatlem stop w spojlerze otoz nie pali sie wymienilem zarowke i nic nadal nie swieci wczoraj jeszcze swiecil kiedy wlaczylem swiatla tyle ze swiecil caly czas
styki tez przeczyscilem nie wiem o co chodzi radzcie czekam na odpowiedzi pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez: thef: Pon Gru 10, 2007 23:31 ] Poprawiłem temat za Ciebie. Ale żeby mi to było przedostatni raz
_________________ darek
Ostatnio zmieniony przez thef Pon Gru 10, 2007 23:30, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 20:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 20:30
Żarówek jest pięć o ile się nie mylę ale sprawdż instalację tylnej klapy w przejściówce z karoserii do klapy często o tym była mowa skorzystaj z wyszukiwarki (o ile stop w pozostałych lampach działa)oczywiście
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 20:33
Po prawej po lewej jest wężyk spryskiwacza
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
[ Dodano: Nie Lis 25, 2007 21:02 ]
wiem ze nie powinienem tu o tym pisac ale PRZEMO mam pytanie jak dysponujesz czasem miedzy swietami bo chcialbym podpiac sie pod test booka bede tylko na 10 dni w polsce wiec troche mi zalezy jesli moglbys poswiecic mi troche czasu byl bym wdzieczny
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 21:02
To sprawdz napięcie w samym spojlerze na kostce do lampy stopu
heh mam ten sam problem i napięcie dochodzi do stopu. Nie ma "masy" ale już nie miałem czasu, żeby jej poszukać Czy ktoś wie skąd jest brana masa do stopu w spojlerze Uprzedzam, że wiązka w klapie jest OK
Przeczytaj zasady tego kącika i zmień temat na zgodny z nimi - to pozwoli łatwiej znaleźć Twój temat osobom znającym się na Twoim modelu.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
wczoraj jeszcze swiecil kiedy wlaczylem swiatla tyle ze swiecil caly czas
To by wskazywało jednak na uszkodzenie wiązki, choć masa jest równie prawdopodobna.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
w takim razie jeszcze raz ją przeglądnę, ale wszystkie przewody były OK jak sprawdzałem.
Ale sprawdziłeś tą masę?
Bo ja pisałem o objawie, gdy stop świeci się ze światłami pozycyjnymi - tak miała IInvit na jednym z etapów naszej naprawy.
n o własnie nie miałem masy w spojlerze a + był tyle, że już nie szukałem gdzie tą masę "wcięło" Pozatym to "choinki" w światłach nie mam tylko czasami prawy postój dostaje "lanie" i zaczyna działać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum