teraz mam prosbe... czy ma ktos tutaj takie zalozone w swoim R ? jezeli tak to bardzo bym prosil o fotke jak to wyglada. sam mam srebrnego roverka i zastanawiam sie czy to bedzie jakos wygladalo, a jezeli tak to w jakim kolorze.
mi np. podobaja sie te LED ale jakis czas temu byly jeszcze srebrne takie same! Wypas! Mial je tan sam gosciu co te czerwone! Jak juz bym kupowal to te srebrne LED ktorych teraz niema ale moze jeszcze gosc je ma na stanie!
Pomógł: 10 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 193 Skąd: Kraków/Chicago
Wysłany: Sro Gru 05, 2007 20:49
tylko że do srebrnego chromowe lexusy nie pasują moim zdaniem, ja bym bardziej sie skłaniał do czegoś TAKIEGO czarne na samym dole, oczywiście nie w tej cenie bo są tańsze np. TUTAJ
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
...znalazlem na allegro takie lapmy...teraz mam prosbe... bardzo bym prosil o fotke jak to wyglada. sam mam srebrnego roverka i zastanawiam sie czy to bedzie jakos wygladalo, a jezeli tak to w jakim kolorze.
korzystając z wyszukiwarki naszego forum natrafiłem na poniższe
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Pomógł: 9 razy Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 256 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 16:43
kurcze oba kolory mi sie podobaja... ale chyba czarne lepiej pasuja jak ma sie czarne elementy typu listwy czy klamki a ja to wszystko chce przemalowac na kolor samochodu.
kurcze oba kolory mi sie podobaja... ale chyba czarne lepiej pasuja jak ma sie czarne elementy .... no i mam dylemata
bo widzisz, jak to mawiają: jeden lubi zbierać znaczki, a drugi jak mu skarpetki śmierdzą
pamiętaj, że przede wszystkim to jest Twój wybór, Twoje widzimisię, Twoja wola. Twoje znaczki lub skarpetki ...
zakładaj takie lampy jakie sam uznasz za stosowne, a nam jedynie się pochwal efektem
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum