Fura juz po zbieznosci i jezdzi calkiem sympatycznie
Jeszcze tylko zmiana ogumienia, naprawa czujnika abs'u, zamek centralny w prawych drzwiach i bedzie cacy
Potem jeszcze odrobina kosmetyki, blacharka i lakier na potluczone elementy.
Chrzest bojowy juz zostal przeprowadzony
Najpierw Violla potem Tomi i Majkel
Tomi na cale szczescie uniknal drobnej kolizji z audi a4... bo jakiez bylo zdziwienie gdy po nacisnieciu hamulca auto polecialo prosto wymuszajac przed audi pierwszeństwo
Pozdrawiam,
Ps.
Poprosze o znaczek i nalepki klubowe
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Gratulacje!
Masz szczęście, bo znalazłem ostatnią naklejkę klubową, którą zostawiłem sobie na lakierowanie klapy - dostaniesz w niedzielę, jak mnie przewieziesz nowym cudeńkiem.
Co mi przypomina, że muszę dziś zamówić nowe naklejki.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 14:00
powiem Panowie wam tak, im więcej czarów tym wiecej problemów . Z moich opserwacji wynika że najmniej potrzebne są el. szyby z tyłu . Widze że marek ma komputer i tempomat i to jest przydatne , chyba xenon też masz ?
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
Wlasnie
Madrze pisze PH Jowi... znalazlem w cenie 42 tys. z 2003 roku bez xenonow takiego wyczarowanego jak ten moj ZT z audio, navi, pelna elektryka...
Podobno wyswietlacz do roboty bo sie zepsul...
Ja za swojego dalem 37 tys. + 100 zl wahacz + 70 zl wymiana
Zbieznosc kosztowala mnie 100 zl
Wycieraczki szyby przedniej 106 zl
Moj jest 2004 i ma sie dobrze
Narzekam troche na audio - brzmi jak z kibla
Zepsul mi sie centralny w drzwiach pasazera. zamyka sie tylko z pilota
ale juz sie nie otwiera... przyciskiem do zamykania w wenatrz tez sie nie zamyka...
Prawdopoodobnie na skutek strzalu w zderzak padl czujnik cofania... i to tyle
Szyby z tylu bylyby na pewno wygodne dla pasazerow z tylu, ale... beda musieli krecic
Mnie tam nie przeszkadza... ma naprawde i tak duzo rzeczy ktorych jeszcze nie ogarniam
Teraz poluje na niedrogie kapciuszki na zime
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
W ogole, to musze zlozyc w tym poscie moc podziekowan dla:
- klubu Roverki.pl - przez sentyment do niego zostalem wierny marce
- mojemu wspolnikowi - za namowienie mnie do kupienia ZT, a nie 75 jak wczesniej planowalem. Znalazl mi takze na otomoto moja sztuke
- Violli - za duchowe wsparcie i codzienne pytania "po co Ci taki?"
- Maniaq - za przejazd w dniu pracy do Pleszewa i przeswietlenie technizcne auta. Mam nadzieje, ze spoznienie dalo sie puscic w zapomnienie
- Mariusz418 - Za probe pomocy przez telefon, bedac w stanie dobrego humoru na imprezie integracyjnej.
- PHJowi - za podpowiedz, ktore elementy nalezy sprawdzic przy zakupie i za uspokojenie podpowiedzia o zawieszeniu
- Tomiego - za wspracie i czesci
- AUTOLAND - za wahacz za 100 zł
- Serwis M.Kociszewski - za serwis mojego MG i przywrocenie go do zycia, oraz pierwszy przeglad w kraju
- Pracownikowi Mackowi vel. Toudi - za pomoc przy rejestracji auta
oraz wszystkim innym o ktorych nie napisalem, a swoj wklad mieli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum