Wysłany: Pią Gru 07, 2007 19:41 Droga W-wa - Poznań
Czy znajdzie się ktoś kto jeździ często między Warszawą i Poznaniem i doradzi którą drogą najszybciej można jeździć? Wyszukałem poprzez map24.interia.pl ale tammi wyskakuje 6 godzin! Wydaje mi się że możnaby to jakoś skrócić. Jeśli nie, to nie pozostani mi nic innego jak pociąg 3h ale wolałbym samochodem.
Ktoś doradzi?
Do Tomaszowa Mazowieckiego, później na Stryków i A2 do samego Poznania niekoniecznie taniej, bo 22PLN na bramkach się zostawia, ale tempo jest OK Chyba, że sie zjedzie przed drugimi bramkami we Wrześni i ostatni kawałek poleci lokalnymi drogami wtedy tylko 11PLN będzie kosztować jakieś 160km autostrady. Myślę, że realny jest czas to 4h
czesto moze nei jezedze, ale droga podpowiedziana przez brt jest najszybsza. z tym ze spr na www jaki jest stan autostrad bo cos ciagle robia remontuja = jedziesz jednym pasem jakies 60km/h placisz tyle samo. o drodze przez sochaczew itd zapomnij, rozkopana ze %&^$# szkoda zcasu i nerwow. niestety najszybciej to teraz pociag.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Pon Gru 10, 2007 19:36
Jak to na razie? Nie na chodzie?
A tak w ogóle to do galeryji wstawić należy, hmm?
[ Dodano: Pon Gru 10, 2007 19:47 ]
Faktycznie Brt, ta trasa wychodzi szybko na map24. Zmieniłem tylko nieco dane bo w Rawie wskazałęm skręt na Brzeziny Miasto i stamtąd na stryków i kalkulacje dały 5:10godz więc myślę że coś powyżej 4godz da się wykręcić. Mimo wszystko liczyłem że da radę szybciej. No przekonamy się już niedługo. Dzięki za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum