Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam wszystkich.
Wiem, ze o kontrolkach srs jest mnostwo postow i kilka juz przeczytalem, ale nie znalazlem nic o moim modelu. Dzisiaj odpalilem R i kontrolka nie zgasla. Czy laczki tez sa pod siedzeniem kierowcy i jak sie do nich dobrac? I dlaczego tak nagle zaczela swiecic? Zaczepilem gdzies noga przy wsiadaniu?
Co oznacz kontrolka w ksztalcie sniezynki? Zaznaczam, ze ona nigdy do tej pory nie zaswiecila sie. Dobrze to czy zle?
_________________ Wiem coraz więcej, ale tylko dzięki Wam.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 01, 2011 19:05, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 11, 2007 22:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 00:08
Zrozumialem,ze siknac mam i w zlaczke i w gniazdo? A pod ktorym fotelem beda te kable?
I dzieki wielkie za wyjasnienie. Dlaczego wszyscy fachowcy z klubu mieszkaja tak daleko ode mnie? Czy nikt na Mazurach nie ma Roverka?
_________________ Wiem coraz więcej, ale tylko dzięki Wam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum