Słuchajcie koledzy to moze ustawmy sie na jakis termin powiedzmy z kilku tygodniowym wyprzedzeniem, gdzies nieoficjalnie na browarka w spokojnym pubie, co wy na to ?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 21:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ok no to ja jako pierwszy z niesmiałych (skoro nikt sie nie podejmuje) proponuje 14.12.2007 tylko jeszcze miejsce umówmy sie wstepnie na którys z lokali na BiznesCentrum, chyba ze ktos ma lepsze miejsce wazne aby bylo w centrum tak zeby nikt nie szukał, są trzy tygonie do spotkanie takze wielu powinno dac rade ustalic sobie wolny piątkowy wieczór, kto sie pisze... ?
Myślę, że to dobry pomysł. Ja mam teraz troszkę problemów dlatego moja aktywność na forum uległa zmniejszeniu
Jestem jednak za spotkaniem i myślę, że wstępny termin jest ok. Zawsze jeżeli komuś coś nie będzie odpowiadało to można wprowadzić korekty.
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
w sumie 14 pasuje, ale 15 i 16 juz nie bo mam wyklady ale ktos z miejscowych musialby mi pomoc dotrzec jakos, bo czestochowy za dobrze nie znam, a z checia poznalbym roverkowa brac i poogladal maszyny w szczegolnosci 75 bo mi sie strasznie podoba
a z checia poznalbym roverkowa brac i poogladal maszyny w szczegolnosci 75 bo mi sie strasznie podoba
Czytając to wpadł mi do głowy pewien pomysł powinienem na to wczesniej wpasc, wiadomo kazdy (lub prawie kazdy) przyjedzie swoim roverkiem, pooglądać swoje sprzety w zime kto wie jaka bedzie pogoda zadna przyjemnosc a moze tak spotkajmy sie w Sfinksie lub u chinczyka pod kinem dawniej "Wolnosc" dzisiaj Cinema City podziemny parking mozemy spokojnie nacieszyc oczy swoimi autkami
pawciu87 napisał/a:
ale ktos z miejscowych musialby mi pomoc dotrzec jakos, bo czestochowy za dobrze nie znam
Do Cinem City powinien kazdy trafic
Lokal duzy nawet gdyby nie było miejsca wypić piwko i tak wszedzie jest blisko z centrum
Słucham... co wy na to?
W Częstochowie jestem dosc czesto moge zarezerwować jakis duzy stolik
Chyba że... tak jak mówiłem wczesniej, jesli ktos zna ciekawy lokal łatwo tam trafic dla pozamiejscowych to dawac cynk
Ostatnio zmieniony przez Zrubo Nie Lis 25, 2007 21:55, w całości zmieniany 1 raz
ostatnio bylem w czestochowie, to chyba nawet widzialem cinema city ale teraz za czorta nie moge sobie pomyslec jak tam dotrzec... ale to najwzyej navi od kumpla pozycze ja jestem za
jakos sobie damy rade jeszcze prawdopodobnie wezme ze soba posiadacza 114, ale chyba bedziemy jechac tylko moja R600 pozostaje mi tylko miec nadzieje ze bede mial wolne w ten dzien
hej hej... jak zwykle mnie dawno niebylo:( i ominol mnie temat spotu .. coz 14.12.07 mi nie odpowiada bo pracuje na 2 zmiane:).. ale jezeli dojdzie do spotkanie to licze na jakas recenzje i jak najszybszy replay-ik ..:)
14 juz jutro, czyli spotykamy sie w Sfinksie, parkujemy w podziemnym, tylko jaka godzina pasuje wszystkim 20:00 ?
Na stoliku postawie kartke z napisem Roverki, rzeby sie nie mijac
Kto przyjedzie ?
[ Dodano: Pią Gru 14, 2007 23:57 ]
Relacje ze spotu...
szkoda ze siedziałem sam ...nie przyjechał nikt, Panowie zawiodłem sie...
Czekałem na parkingu był jeden Rover ale chyba zadnego z forumowiczów, czekałem tez w restauracji Sfinks cisza nikt nie podszedł, szkoda...
niepotrzebnie brałem urlop ehh...
Bardzo zła organizacja dobrze ze nie gnałem 60 kilometrów bo była by to duża lipa a przyszedłem z pracy o 17.00 i byłem gotowy jechać ale na forum nikt się dokładnie nie deklarował i nawet godzina nie była dokładnie ustalona wielka szkoda bo byłem bardzo chętny poznać kilka nowych ludzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum