Wysłany: Sob Gru 15, 2007 19:53 [414 Si 1,4 1993 LPG] prawa półoś
W moim roverku popsuła się półoś prawa i potrzebna jest kompletna, mechanik, do którego oddałam samochód jest bezradny, ponieważ w Łodzi podobno jest tylko jeszcze jeden taki samochód, zależy mi na szybkiej naprawie. Proszę może ktoś poratuje mnie informacją, albo ma taką część (taniooo, bo to już nie pierwsza naprawa - kupiłam samochód od flejtucha)
--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
epiasek, jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać
odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji w swoim pierwszym poście) ...
... a wystarczyło przeczytać TO
--------------------------------------------------
może być problem,:(
kiedyś szukałem i niestety najprędzej i najdozsądniej używkę
jeśli chcesz to mam jedną, ale z luźnym tłumikiem drgań skrętnych i bez absu
(mogę Ci podrzucić pokosztach przesyłki )
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Bardzo dziękuję za używkę jest mi potrzebna z kompletem (cokolwiek by to znaczyło) tak powiedział mechanik. który jest bezradny, i proszę o kontakt epiasek@tlen.pl to omówimy szczegóły
Przeczytaj zasady tego kącika i zmień temat na zgodny z nimi (użyj przycisku "Edytuj" przy pierwszym poście w tym temacie) - to pozwoli łatwiej znaleźć Twój temat osobom znającym się na Twoim modelu - niektórzy zaglądają tylko do tematów dotyczących modelu, na którym się znają.
Bardzo uprzemie prosimy o poprawienie tematu!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum