Nie wiem o co chodzi tu bo strona jest po Angielsku.A mi trzeba informacji jaki idzie w końcu termostat do mojego auta.Silnik z serii K ,na zdjęciu są ukazane dwa termostaty,może ktoś wie któren idzie właściwy.Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 17:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
to znaczy ze zamówiłem ten drugi dłuższy tak mi powiedział mechanik ,to jest silnik serii K to ja już nie wiem bo może do tej pory zakładałem jakieś złe że mi przewody puchną i płyn wywala , jak jadę szybko to wskaźnik inie do samego końca .
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 18:10
No ja tobie podaję poprawny taki jaki powinien być w tym silniku
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Pomógł: 29 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 423 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 20:44
peter1 napisał/a:
to znaczy ze zamówiłem ten drugi dłuższy tak mi powiedział mechanik ,to jest silnik serii K to ja już nie wiem bo może do tej pory zakładałem jakieś złe że mi przewody puchną i płyn wywala , jak jadę szybko to wskaźnik inie do samego końca .
Coś mi się zdaje, że masz walniętą uszczelką albo nawet głowicę! Wywal termostat i zobacz czy przewody nadal puchną. Jeżeli nie to być może masz termostat właściwych rozmiarów ale o niewłaściwej temperaturze otwarcia.
Pisze jeszcze raz dzisiaj dostałem termostat ,wysłał mi go pan poczta . założyli go i niewiem co jest na postoju jest ok ujechałem trochę i wskazówka poszła do samego końca i przestał grzać a płyn zaczęło wywalać juz sam nie wiem co jest czy ? źle odpowietrzony czy co ? A co to za samochody ? Morze ktoś miał tak niech napisze proszę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum