Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Wrz 2007 Posty: 19 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 09:48 [R420] Dorabianie liniki gazu na wzór starej
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam
Od jakiegoś czasu szukam linki gazu do R420. Jedną udało mi się zdobyć , nawet w niezłym stanie . Poszedłem ją założyć a tu ZONK . Linka jest za krótka o ok 15 -20 cm. Tak jak by była z wersji UK.
Wpadł mi do głowy pomysł , że może łatwiej poszukać osoby która by dorobiła linkę na wzór tej krótkiej.
Jak by ktoś mógł zerknąć na zdjęcie i potwierdzić , że pasuje do diesla ?
Dodatkowo potrzebuje informacji jak montuje ją się przy pedale gazu , zrobiłem parę prób ale jakoś nie mogłem jej tam zaczepić .
Pod pedałem gazu znajduje sie jakiś plastik w którym jakoś się ją zaczepia.
Dzięki
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 01, 2011 23:00, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 09:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Wrz 2007 Posty: 19 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 15:50
Brt napisał/a:
http://www.autolinka.pl/
OK , na jutro będzie gotowa
Bardzo profesjonalne podejście do klienta ze strony tej firmy.
p.s Jak mocuje sie linkę od strony pedału gazu ? Widziałem , że w ramieniu do którego zamocowany jest pedał gazu znajduje się okrągły element z dziurką , domyślam się ze tamtędy powinna przejść linka . Tylką jak ją tam włożyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum