Wysłany: Sro Sty 09, 2008 20:00 [R420] Gdzie znajdują się przekaźniki do halogenów?
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
To juz drugi temat zwiazany z halogenami wiec i tu napisze,niewiem co robic,nie siwecą wczoraj mi pomogliscie wiec dzis zaczołem działac ale nic z tego dostałem takie foto :
http://img123.imageshack....43/bezzzbb0.jpg
C37 to przekaznik od halogenów tylko ja nie mam go gdzie wsadzic,znalazłem to miejsce ale ja mam czujnik uderzeniowy i dwa przekazniki 3 brak dlaczego ja inastalacja do halogenów jest,ktos pomoze,mozena na GG napisac jestem cały czas. czekam
PS-Rave tez jest a ja w aucie nie mam
_________________ Kocham Kaśke
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 18:53, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 20:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 20:55
przekażnik od halogenów znajduje się w skrzynce bezpieczników w komorze silnika, a nie w kabinie !, taki mały najlepiej ściągni sobie rave tam jest instrukcja montażu
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
No ale wyraznie w RAVE przy tym foto co mam link w poscie wyrzej jest napisane Front FOG LAMP (female YELLOW) ze to jest od niech,wiec jak masz jakies foto z tego co mowisz chetnie zobacze:)
i to jest C37 tylko ze ja mam tam tylko dwa przekazniki a trzeciego nima nawet gniazda brak wiec dlatego pytam moze ktos wie cos,odrazu mowie ze instalacja jest oryginalna do halogenów przy kierownicy są dwa załączniki na przod i tył
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum