Proponuję wersję sedan ma ładniejszy tył, ponadto szukaj wersji z klimą i 4x elektryczne szyby. Kolega ma full opcje w skórze sedana granatowy, ma nawet czujniki cofania. Autko z 99r z Holandii naprawdę mu się udał, tylko pozazdrościć
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 21:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
słuchaj Jasiu malowany, wystawiłem owszem przyznaję w złym miejscu swoją wiadomość, zmieniłem to i teraz jest ona w dobrym miejscu, więc skończ pisać jakieś tam dziwne bajki bo nie chce mi sie do Ciebie pisać i tłumaczyć Ci to jak małemu chłopcu któremu zabrano zabawkę z piaskownicy. Nara
słuchaj Jasiu malowany, wystawiłem owszem przyznaję w złym miejscu swoją wiadomość, zmieniłem to i teraz jest ona w dobrym miejscu, więc skończ pisać jakieś tam dziwne bajki bo nie chce mi sie do Ciebie pisać i tłumaczyć Ci to jak małemu chłopcu któremu zabrano zabawkę z piaskownicy. Nara
jak już to...Janina...
już drugi raz w ciągu 10 minut piszesz o jakimś aucie do sprzedania w dziale chcę kupić. dlatego proponuje Ci poczytanie zasad forum i dostosowanie się do nich. ponadto na tym forum kultura obowiązuje i słownictwo jakiego tu używasz jest niemile widziane. spuść z tonu, poczytaj i wróć. jesteś tu nowym użytokownikiem więc masz prawo czegoś nie wiedzieć - ale po to właśnie został stworzony FAQ
Guzik Cię to powinno obchodzić. Zajmij się swoimi sprawami!!!!!!
I tu dałeś po całości plamę. Nie skacz do góry jak brak Ci wzrostu. Grzecznie i spokojnie, jesteś nowy więc ładnie się przywitaj i daj polubić. to nie onet.pl. Bez takich odzywek i troszkę pokory. Przewin forumowych masz na koncie co najmniej jedno więc najpierw poczytaj zasady, potem się dostosuj, a na koniec nie zadzieraj z zarządem. Polubimy Cię, ale się daj .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum