Myslalem ze moj Silverstone ma wszystko ale pozniej okazalo sie ze nie ma halogenów... pozniej ze byly wersje z Klima + szyberdachem...
Ale to wszystko nic właśnie przeglądałem książke od mojego r200 i co sie okazuje były wersje z seryjnie podgrzewaną skórzaną tapicerka i spryskiwaczami przednich lamp spotkal sie ktoś z tym??
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 16, 2008 21:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ale to wszystko nic właśnie przeglądałem książke od mojego r200 i co sie okazuje były wersje z seryjnie podgrzewaną skórzaną tapicerka i spryskiwaczami przednich lamp spotkal sie ktoś z tym??
Podejrzewam, że wielu właścicieli R200 w Skandynawii się z tym spotkało
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
moj jest z niemiec i w niemieckiej instrukcji tak pisza ja juz planuje adaptacje mat podgrzwajacych od astry b/c. tylko musze znalesc tapicera ktory sie podejmie rozbiórki i nie spierniczy foteli
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Ja w swoim R600 mam grzane fotele - ale nie są oryginalne tylko dokładane przez dealera - pierwszy właściciel w Niemczech zażyczył sobie grane siedzenia to mu zamontowali. wątpię by wszywali je bo widząc jak niechlujnie kable poprowadzili to się zastanawiam jak te maty tam siedzą ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum