potrzebuje dla syna krew 0 (-) , jesli mozecie pomoc to bardzo prosze.
nalezy sie zglaszac w stacji krwiodawstwa i trzeba powiedziec ze to dla 'Marcina Kluziaka,
ktory lezy w IHT w Warszawie'.
dzieki za kazda krople
pozdrawiam Ita
Ostatnio zmieniony przez piter34 Sro Cze 04, 2008 15:59, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 19:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bo jak kiedyś kolega z pracy zbierał dla córki to dowolna grupa się liczyła, a resztę załatwiał bank krwi.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Czarita [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 19:53
mlody ma aplazje szpiku kostnego i od paru miesiecy zapewnia mi stale jazdy do IHT
widac facet chcial sobie polezec..., tylko dlaczego z tak powaznym schorzeniem to nie wiem:(
ale ma 50% szans na wyjscie z tego
Tzn. wiadomo, że podać muszą właściwą, ale donacje można robić chyba z każdej...
Jeśli możesz, to sprawdź to.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Czarita [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 20:17
dopytam sie jutro u lekarza.
na cito potrzebuja jego grupe, bo z tym maja problem...
[ Dodano: Nie Sty 20, 2008 16:44 ]
witam,
przyjmuja kazda krew. 0(-) bedzie bezposrednio dla niego zas inne sa na wymiane jako zabezpieczenie.
IHT - Instytut Hematologi i Transfuzjoligii.
ZTCW oddać można w każdym oddziale Regionalnej Stacji Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa - najprościej w centrali na Saskiej.
Szczegóły: http://www.rckik-warszawa.com.pl/
Ja regularnie oddaje krew (AB Rh+), tym razem oddam ją dla was w Lublinie za jakiś tydzień, wtedy minie wymagane 8 tygodni od poprzedniego razu
A tymczasem jestem w Krakowie i potrzebuje pomocy o czym w nowym wątku zaraz naskrobię.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum