Wysłany: Wto Sty 22, 2008 11:04 [R416] Jaki kod silnika???
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam czy ktoś mi moze powiedzieć jaki mam kod silnika zamierzam kupic kable zapłonowe i świeczki ale występuja aż 3 rodzaje nie wiem jaki mam kod silnika
moj rover to 416Si 1997 rok (2 wałki) wiem ze nie jest to DOHC Moze mam K16
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 22:57, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 11:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jescze jeden przykład z firmy SENTECH gdzie katalog pokazuje dwa oznaczenia D16Y2 i 16K4F. Rok pojazdu sie zgadza natomiast jesli chodzi o moc to juz zgłupiałem gdyż z jednego katalogu wynika ze mam 112 KM z katalogu SENTECH 110KM a z reszty 111KM
Jak sprawdzic jaki mam kod silnika??
okrąglaki to są sedany 4 dzrwi czy te 5 drzwi ja mam tego 4 drzwi (sedan)
ziomek odsyłam Cię na naszą stronę główną :
do przeczytania i przejrzenia masz FAQ, Galerie oraz Porady nt. eksploatacji ...
jeszcze jedno pytanie jak powyższe i "dostaniesz ode mnie kopa" ...
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Ostatnio zmieniony przez giewu Wto Sty 22, 2008 11:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum