koledzy a morze to nagrzewnica jest przyczyna tego cyrku , wcześniej jak to przyprowadziłem z belgi był zalany woda , morze po spuszczeniu jest zatkana u góry już nie wiem ale pewnie ja wyciągnie mechanik.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 09:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
koledzy a morze to nagrzewnica jest przyczyna tego cyrku , wcześniej jak to przyprowadziłem z belgi był zalany woda , morze po spuszczeniu jest zatkana u góry już nie wiem ale pewnie ja wyciągnie mechanik.
Możesz się o tym przekonać robiąc test "problemu" przy zamkniętej nagrzewnicy (pokrętło ustawione na "zimno").
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Piter zabrałem dziś auto tylko teraz mnie zastanawia bo jest wszystko , ok poza tym że gdy jadę wskazówka temperatury spada , ogrzewanie jest płynu nie wywala , i zastanawia mnie jedna rzecz czy okłamali mnie i powiedzieli że włożyli termostat bo coś mi sie wydaje że nie i na odczepnego bo już maja dość tak zrobili , choć i wiszę kasę za nową uszczelkę , kopułkę , palec , za sporą ilość płynu i za robociznę druga bo przecież raz za planowanie i uszczelkę zapłaciłem tylko ta jest juz cała metalowa i kosztuje 200 zł.
ok poza tym że gdy jadę wskazówka temperatury spada
No to może świadczyć o braku termostatu.
Zrób najprostszy test. Odpal ZIMNY silnik i dotknij ręką górnego węża idącego z silnika do chłodnicy. Powinien być zimny i dopiero, gdy silnik się nagrzeje NAGLE zrobić się ciepły (w momencie otwarcia termostatu). Jeżeli nagrzewa się stopniowo, to termostat jest wyjęty.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Piter termostat jest tylko że zrobili w nim trzy otwory , narzazie jest ok ,jak jeżdżę tylko słabo wieje ciepło to morze nagrzewnica ? , a i dałem ogłoszenie do sprzedania wprawdzie wszystko wymienione już mam tylko jeździć .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum