jesli moge to tez swojego pupilka przedstawie;P moze wazy ciut wiecej niz Wasze malenstwa wabi sie Max, jest to 2 letni owczarek niemiecki (czystej krwi) po psach wystawowych, ale dla mnie to jest moj synek bo przez teg drania nie spalem cale wakacje troszczac sie o to by mogl sie w nocy zalatwic i napic;P ale sie odwdzieczyl i w okolicy nic nie ma prawa bytu
taki byl w czerwcu 2006:
jest moja duma i najlepsyzm kumplem, czasami mnei draznil nieraz warknal ale kiedy skoczyl na mnie inny owaczrek niemeicki nie dal mu szans, kły w szyje i na glebe i za to go cenie za lojalnosc wobec mnie oraz za to ze zawsze stanie w mojej obronie.
mam nadzieje ze Droga Autorka tego topica sie na mnie nie pogniewa ze sie pochwalilem moim pupilkiem, moze zalozymy osobny watek o naszych zwierzakach?? moze ten na taki przeksztalcimy?? Pozdrowienia dla wszystkich!
mam nadzieje ze Droga Autorka tego topica sie na mnie nie pogniewa ze sie pochwalilem moim pupilkiem, moze zalozymy osobny watek o naszych zwierzakach?? moze ten na taki przeksztalcimy?? Pozdrowienia dla wszystkich!
Przepiękny jest, a osobny wątek to super pomysł, też o tym myślałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum