Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 21:08
A o jaki patent Tobie chodzi ,opisz w czym masz problem. Tam wielkiej filozofii nie ma.
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
rozkreciłem jeden z krzyżaków i zszedł z frezów. Problem tkwi w tym że cała ta podpora nie chce nawet drgnać. Czy jest tam jakies zabezpieczenie? czy może wymienia sie jakoś samo łozysko bez ściagania podpory?
A przy okazji jakbym chciał odkrecić śruby z tylnich osi i dojśc do łozysk to jest tam prawy czy lewy gwint bo też z nimi sie siłuje?
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 19:56
W tą podporę nie bój się uderzyć tam nie ma żadnego zabezpieczenia , dobry przecinak lub coś do pobijania i wal (od tyłu) oczywiście na około nie w jednym miejscu tam w tą podkładkę osłaniającą , co do śruby (tylnich osi) to musisz opisać bardziej szczegółowo o które chodzi bo ja mogę tylko domniemać że o te długie przy kołach które trzynają dolne wachacze-ale to są moje przypuszczenia
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 20:31
Tam jest normalny gwint tylko jest mocno dokręcone
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 21:34
Przguby odkręcisz bez problemu gorzej z tymi śrubami dolnymi przy zwrotnicy one są długości ok.20 cm i w tym miejscu lubią trzymać (często trzeba grzać i ciąć)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum