No i teraz masz efekt tej roboty motor pracuje jak pracuje
Ale problemy to ma wojciod, a nie grisha13.
edit: sorki, nie zauważyłem tego wątku.
A tak swoją drogą to ciekawy jestem jak te koszty u grisha13 się rozłożyły (ile części i jakie, ile robocizna).
Znam takich "fachowców", którzy przy HGF wymieniają wyłącznie uszczelkę głowicy i płyn lub olej. Wtedy to się można w 400PLN zmieścić...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 13:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 20:39
Heja ja tez jestem świerzo po HGF, co do funduszy to zamknąłem się w 1350 zł ze wszystkim (auto było robione u p. Midowicza w Krakowie) z tego co p. Paweł mówił to wyszło tyle bo musiał mi 3 razy zmieniać olej (bo miałem tam taki syf). Uszczelkę założył tą metalową, dzisiaj odebrałem auto już po "dociągnięciu głowicy" i teraz znów jeszcze pare setek emerytczyzny zeby wsio sie podocierało i za jakieś 2-3 tygodnie będę jak to powiedziałeś testował "bryczność"
wiec tego "dociągania" nie bierzcie sobie tak do serca
...i pamiętajcie, że im dłużej tam auto stoi, tym dłużej bezawaryjnie po tym HGF będzie jeździć.
Znane są przypadki ustąpienia objawów HGF po wizycie u p. Midowicza
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 13:39
Heh tak jak mówię ja się na autach nie znam a p. Paweł cieszy się na forum dość dużym zaufaniem więc jak tylko coś jest nie tak (albo mi sie zdaje że jest nie tak) to powierzam mu moja srebrna strzałe jak z nim rozmawiałem o HGF to mówił że jemu się 2 razy w życiu zdarzyło, że ktoś komu robił uszczelke miał ponownie HGF (i to było jeszcze na tych starych uszczelkach) a przeciez on robi tych uszczelek kupe teraz. Takze mysle ze postepujac wg jego zaleceń juz mnie HGF nie spotka i tym optymistycznym akcentem zakończyłbym ten temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum