Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam przerabiał ktoś ten temat? Mam w tej plecionce dziurę i muszę ją wymienić, jednak mechanik powiedział mi, że nie wie jak i nie chce popsuć (chyba muszę go zmienić)
Ale wracając do tematu - Rave pokazuje, że plecionka jest zespolona w dwoma częściami wydechu, tzn, nie jest osobno przykręcana. Czy tak jest w rzeczywistości? czy można ją w prosty sposób wymienić?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 22, 2011 00:55, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 16:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W Wawie u Tomali kosztuje to 130 zł w R623 - wycinają uszkodzony i wstawiają nowy.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja u siebie dałem coś ok 100 zł, ale musiałem poczekać z dwa dni, bo nie mieli takiej obecnie na stanie. Kilka minut i już miałem nowy łącznik wspawany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum