Wysłany: Nie Lut 17, 2008 17:22 [R200 1.4 16V 1999r] Pytanie odnośnie pracy silnika
Witam was serdecznie.
Mam mały problem odnośnie mojego roverka, mianowicie od samego poczatku gdy go kupilem zastanawia mie jedna rzecz - cały czas słysze dudnienie, strasznie niskie ton "buuuuuuuuu" gdyby w moim samochodzie byl zamontowany sportowy wydech, a nie jest. Czy jest to normalna kolej rzeczy czy tez .... nie wiem sam. Dla sprostowania chciałem dopisac ze gdy stoi sie obok samochodu, silnik pracuje cicho.
Pozdrawiam, KM
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 17:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Szczerze to mi to nie przeszkadza, tylko chciałem sie upewnić cy to normalne. Korzystając z okazji ile wam pali na gazie 1,4 pozdrawiam i ysle nad montarzem instalacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum