No niestety rys jest tyle i na tyle głębokich, że już chyba tylko do lakierowania się nadaje.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Spróbuj mimo wszytko coś zawsze da
Ja miałem też rysy i wypolerowałem ręcznie (teraz będę polerował automatycznie) i dało duzio
Zobaczymy, ale i tak, jak w każdym R600 mam rudą na tylnych błotnikach i czeka mnie blacharka, to może zrobie hurtem...
Będę to załatwiał po długim weekendzie.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Zobaczymy, ale i tak, jak w każdym R600 mam rudą na tylnych błotnikach i czeka mnie blacharka, to może zrobie hurtem...
Będę to załatwiał po długim weekendzie.
No ja w sobotę niedzielę i poniedziałek załatwiam polerkę
Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 139 Skąd: Brzeg Dolny/Wrocław
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 15:46
Dzwoniłem do kolesia od tej klapy ale nie chce zdjąć spoilera bo dziury zostaną w klapie, chyba że ktoś potrzebuje tylną klapę to chętnie odsprzedam za 150 zł
To był taki?
Wydawało mi się, że spojler oryginalny był bez stopu, a stop po '96 był na szybie...
To był taki?
Wydawało mi się, że spojler oryginalny był bez stopu, a stop po '96 był na szybie...
Mam Roverka 620 Si od "prawie nowości" - kupiłem jak miał pół roku w 1996 - autko ma taki właśnie spoiler ze światłem stop, poza tym halogenki z przodu
Póżniej zamieszcze zdjęcie jak cyknę fotkę
[ Dodano: Wto Sty 29, 2008 12:29 ]
Oto obiecane zdjęcia, auto troche brudne ale taka pogoda w Szczecinie
Jaki jest koszt takiego spoilera jak ten na zdjeciu powyzej - moze i rover nie jest autem sportowym, ale przy 190 zaczyna mu tylek nosic
To raczej ozdoba także w aerodynamice za dużo on nie zmienia, ale wygląda dobrze. Co do ceny to jak go kupiłem to już był. Nie widziałem nigdzie podobnego, także mam rodzynka
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum