Llygas ma, ale co z tego jak on okupuje teraz stolice
Bo widzisz Marku ze mną już tak jest. Na krakowskich spotach sie bywało, teraz warszawskie, ale przydałoby sie jeszcze rozruszać trójmiasto bo tam chyba cisza i spokój. Może i tam wyemigruje.
NismoZmc napisał/a:
i z czasem będe rownież pojawiał sie na zlotach
No mam nadzieje. Chce ten sprzet z bliska zobaczyć. Moze pojawisz sie na spocie zamojskim w świeta wielkanocne?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 22:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Spot Wielkanocny odpada bo niestety wyjeżdzam do Holandii na okolo płtora miesiąca =( niestety...
Ale jeżeli chodzi o Kwietniowy zlot w Toruniu to czemu nie w sumie się tam wybierałem do znajomych (mam nadzieję że się wyrobię na 19 kwietnia )
Co do naklejek to mogłaby być jakaś niewielka na szybę już w sumie mam koncepcję ale to również po powrocie od Wiatraków.
Spot Wielkanocny odpada bo niestety wyjeżdzam do Holandii na okolo płtora miesiąca =( niestety...
To może w następną niedziele ... ?
=) postaram się odpowiedzieć na to pytanie jaknajwcześniej bo sam jeszcze nie mam pojęcia co będę robił jutro a do neidzieli jeszcze troszkę dni jest =)
=) postaram się odpowiedzieć na to pytanie jaknajwcześniej bo sam jeszcze nie mam pojęcia co będę robił jutro a do neidzieli jeszcze troszkę dni jest =)
oka spoko jak coś to w tym temacie się wypowiedzSpot zamosc
pzdr
_________________ Był Rower Wigry III (Składak) , teraz R620 SLI 2.0 , 16V ........
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum