Panowie dopiero co kupiłem Rovera 25, 1.4,'01-auto raz mi nie odpaliło dopiero po paru godzinach..., teraz znowu sie to powtórzyło-tym razem zgasło w czasie jazdy i już do tej pory nie odpala a z powodu wielu prób akumulator prawie już siada. Mechanik sprawdził świece i układ paliwowy i podejrzewa ze może to być problem jakiegoś komputera czy czujników(możliwy temperatury). Szczerze mówiąc nie mam dużego pojęcia o samochodach wiec proszę o pomoc. Co może być przyczyną tego wszystkiego i co robić lub zmienić...???Dziękuje za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 22:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Gdy próbujesz uruchomić samochód nie ma "piszczenia" immobilisera ? Nie miałeś problemu z pilotem / baterią ? Centralny zamek z alarmem działa normalnie ?
Nie ma cudu, jak wtryski leją, jest iskra i rozrusznik kręci to musi zapalić...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum