Przeglądałem ostatnio fotki R25 i na żadnej z nich nie widziałem takiego ustrojstwa, które jest u mnie. Chodzi o to, że obok regulacji wysokości reflektorów (pod kierownicą) mam zamontowaną zieloną lampkę. Działa ona (tzn błyska na moment) tylko przy pierwszym mrugnięciu kierunkowskazu Ktoś z Was ma pomysły co to za cudo?
Mam wrażenie że gapi się na mnie podczas jazdy
Ostatnio zmieniony przez giewu Czw Lut 28, 2008 09:54, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 15:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
może jest to informacja o włączonych kierunkach , aby nie zapomnieć albo nauka L jazdy.
Na informację o kierunkach nie pasuje, bo działa to tylko przy pierwszym mrugnięciu kierunkowskazu - później już nie świeci.
Co do L-ki to nie wiem czemu by miało służyć - nie jest od strony instruktora, tylko od strony drzwi.
Na weekendzie będę montował światła dzienne, to postaram się zobaczyć gdzie to jest podłączone
Aha, michone, moje autko też jest z Niemiec - może oni tam taką modę mają;) Tak jak z krasnalami w ogródkach
Zielona lampka mrugająca przy włączeniu kierunkowskazów to kontrolka przyczepy. W chwili gdy jest podłączona przyczepa mruga w takt kierunkowskazów gdy światła kierunkowskazów przyczepy są sprawne.
Zielona lampka mrugająca przy włączeniu kierunkowskazów to kontrolka przyczepy. W chwili gdy jest podłączona przyczepa mruga w takt kierunkowskazów gdy światła kierunkowskazów przyczepy są sprawne.
Hoho ja bym na to nie wpadł, a w swojej 600-cie tez mam taka "diode" dokladnie w tym samym miejscu co koledzy, no i oczywiscie mam hak,tylko jeszcze nie jezdzilem z przyczepką,no ale na dniach powinienem to sprawdzic bo bede lecial po motor:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum