Tak tydzień - jeśli do piątku nie dojdzie, to wyślę jeszcze raz, chyba, żebyś był przypadkiem w Wawie, to możemy się spotkać.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 16:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłałem chyba w czwartek.
Jeśli nie dostaniesz do piątku, to przypomnij, ale zaczynam się zastanawiać nad jakąś inną metodą wysyłek, bo PP mnie zaczyna drażnić...
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Naklejki na klapę ma maciej, nie wiem jak wygląda sprawa naklejek pod tablice. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to ja też mam trochę naklejek pod tablice. Obecnie mam utrudniony dostęp do tych naklejek ze względu na remont mieszkania
Ja wyślę jeszcze ta partię, bo już mam znaczki i koperty.
Kiedyś w przypływie chciałem wkleić spotkanemu roverkowi naklejkę pod tablicę, potem doszedłem do wniosku, że może lepiej wsadzić prezencik za szybę, ale sie okazało, że przeciez nie mam naklejek.
Czy mógłbym dostać ze 2-3 sztuki?? Na takie własnie gifciki....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum