_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Tempest nie wprowadzaj w blad
To bylem ja... ale czy szalalem? Zobaczylem sylweke rovera na prawym pasie przed tunelem. Ja na lewym on na prawym. No to trabie... ale nic, jakis tylko jegomosc sie zdenerwowal ze to na niego. No dobra, to gazu i zmieniam pas... patrze w lusterko a kolega tez juz zmienia... on byl na prawym balem sie o ew. przycierke to wrocilem na swoj, przyspieszylem i z powrotem na srodek, a potem prawy - tam prawy szybciej leci.
Tyle szalenstw Bo tam nie ma jak nawet poszalec... za to pozniej - do grota jest ciekawie.
Na radiu mozna sie poklocic z "mobilami" wpychajacymi sie na bezczela na wjazd.
Yog. Widze ze mnie uprzedziles, bo pisalem o do Ciebie w watku spotowym
Ja rowniez pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Te szalenstwa to tak z przymruzeniem oka Choc twoj manewr byl dosc zaskakujacy w tym momencie, stad taka a nie inna ocena Sam wiesz ze tam mozna przysnac, szczerze to nie slyszalem zadnego trabienia, radio chyba za glosno bylo
Odnosnie tego prawego pasa, to jest on szybszy tylko do Poniatowskiego, pozniej warto sie ustawiac na srodkowym lub lewym, tylko wtedy trzeba uwazac na kolejke do skretu na Slasko-Dabrowski
oj, sugerowałem się tym co masz w profilu, tyle tylko, że patrzyłem na szybko i nie doczytałem, że dotyczy to 200
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Choc twoj manewr byl dosc zaskakujacy w tym momencie, stad taka a nie inna ocena
No wiesz... wolalem nie sprawdzac czy A. zdaze przed Toba, B. zmiescimy sie we dwoch
Gdybym byl na prawym a Ty na lewym to pewnie az tak bym sie nie obawial
Yog-Sothoth napisał/a:
Odnosnie tego prawego pasa, to jest on szybszy tylko do Poniatowskiego
Zgadza sie. Do Sanguszki lepiej walic srodkiem, bo czasami kolejka do zjazdu na Sanguszki zachodzi na lewy pas, blokujac go.
Tempest napisał/a:
oj, sugerowałem się tym co masz w profilu, tyle tylko, że patrzyłem na szybko i nie doczytałem, że dotyczy to 200
No dobra dobra... juz sie nie tlumacz
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum